marți, 8 noiembrie 2022

Iarnă cu aromă de vanilie

 

Vanilia este ingredientul care mă atrage cel mai mult când aleg un parfum! De fiecare dată când am testat un parfum, fără să-i cunosc compoziția și am realizat că îmi place, am constatat ulterior că în notele de bază avea și vanilie. Nu întâmplător, trei dintre lansările parfumate ale acestui sezon îmi plac la nebunie!


#1  Mugler Alien Goddess Intense continuă povestea precedentului Alien Goddess și reprezintă o femeie a cărei forță interioară nu are limite și care este propulsată de o lumină străfulgerătoare. 

Carisma și influența ei devine din ce în ce mai puternică și înflorește în continuu, datorită nuanțelor de bergamotă, de iasomie și de vanilie, care sunt intensificate în acest parfum.Încă de la prima privire, flaconul evocă o feminitate strălucitoare și amintește de un talisman magic. 


 

În spatele sticlei transparente, cu fațete și un efect auriu, de ombré, strălucește o apă de parfum de culoarea chihlimbarului. 

Creat de Marie Salamagne și de Nathalie Lorson, parfumul se deschide cu nuanțele delicate și nemaipomenit de cremoase, de nucă de cocos. Apoi, apare o rază de lumină, care se datorează bergamotei citrice. Treptat, încep să joace rolul principal nuanțele nemaipomenite ale ceaiului și ale florilor de iasomie. Finalul aparține aromei de vanilie, de benzoină senzuală și de cașmeran.


#2 Fame Paco Rabanne celebrează o nouă eră a feminității. Ingredientele sunt obținute din regiunea franceză Grasse, prin metode 100 % sustenabile. Apa de toaletă este vegană și reîncărcabilă.

Flaconul parfumului Fame are un design de bijuterie, în stilul avangardist al modei Paco Rabanne, la fel de irezistibil azi ca și poșeta lor emblematică, din anul 1969. Elemente argintii pe un fundal auriu amintesc rochiile de zale cu design jucăuș și ultramodern, purtate de-a lungul timpului de mari vedete ale modei.

Fame debutează cu fructe suculente de mango, acidulate de bergamotă. La scurt timp, își fac apariția tonuri vaporoase de iasomie, întrepătrunse de tămâia cremos senzuală, care conferă parfumului caracterul său captivant până la obsesie. Lemnul de santal și vanilia, care se dezvoltă în fundalul compoziției, rămân pe piele timp îndelungat. 


 #3 Prada Paradoxe este opera parfumierilor Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu și rezonează perfect cu viziunea directorilor de creație, Miuccia Prada și Raf Simons.

Parfumul se deschide cu bergamotă de Calabria, neroli și Ambrofix, ale cărui tonuri conferă parfumului căldură. Apoi, în prim-plan trec mandarina dulce, floarea de portocal și benzoinul. 

Printre notele de bază ale parfumului, cele care persistă cel mai mult pe piele, veți recunoaște para delicioasă, iasomia, vanilia gurmandă de Madagascar și moscul, acesta din urmă sub forma moleculei revoluționare Serenolid.

Pe toate trei le găsiți pe Notino.ro, la prețuri foarte bune! Enjoy #blackfriday!





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search