joi, 23 februarie 2023

beauty news Académie: gama HYPO-SENSIBLE pentru calmarea tenului sensibil



Unul din doi oameni are piele sensibilă, manifestând roseață, iritații, piele supraîncălzită, reactivă, și o senzație generală de disconfort. Pentru a răspunde condiției de sensibilitate a tenului și a o trata eficient, Academie Scientifique de Beauté Paris a creat HYPO-SENSIBLE, un protocol de tratamente profesionale de salon și o gamă de produse pentru uz personal, concentrată în ingrediente de origine naturală.

Noua linie de îngrijire a pielii, dezvoltată fără a conține parfum, calmează intens epiderma și reduce sensibilitatea pielii reactive datorită formulelor minimaliste care combină eficacitatea și toleranța optimă, fiind cât mai aproape de concentrația de 100% de ingrediente naturale, fără a compromite eficacitatea.

Gama HYPO-SENSIBLE are la bază un ingredient din floare de porțelan, Hoya Carnosa, originară din Asia de Est și Australia, bogată în biopeptide prezente în drojdia Metschnikowia Reukaufii, ce este izolată din nectarbiota florii. Acest ingredient este similar microbiomului nostru și întărește bariera de protecție a pielii și reechilibrează microbiota acesteia.


Tratamentele profesionale Academie HYPO-SENSIBLE


Gama Academie HYPO-SENSIBLE este utilizată în trei tratamente profesionale efectuate în clinici și saloane de înfrumusețare.

SOIN FLASH HYPO-SENSIBLE. TRATAMENT EXPRES PENTRU TENUL SENSIBIL

Acest tratament calmează iritațiile și reduce roșeața. Calmează instantaneu epiderma, oferindu-i prospetime și confort. Durată: 30 minute.

SOIN NUTRITION CONFORT. TRATAMENT INTENSIV HRĂNITOR

Acest tratament intensiv nutritiv și calmant ofera tenului o senzație de bine. Masca cu textură de frișcă oferă o senzație profundă de relaxare și confort. Intens hrănită, pielea își recapătă catifelarea și confortul. Durată: 60 minute.

SOIN DÉSENSIBILISANT ANTI-ROUGEURS. TRATAMENT ANTICUPEROZĂ

Ajută la combaterea eficientă a roșeței și desensibilizează. Reîmprospătează și calmează instantaneu pielea. Tenul devine uniform și radiant iar roșeata dispare. Durată: 75 minute.



Produse Academie HYPO-SENSIBLE de uz personal


Lapte demachiant HYPO-SENSIBLE

Demachierea este primul gest esențial de frumusețe al pielii sensibile. Laptele demachiant Academie HYPO-SENSIBLE elimina impuritățile și machiajul, respectând în acelasi timp zona fragilă a conturului ochilor. Curățată delicat, pielea își recapătă catifelarea și supletea. Se aplica direct sau cu un tampon de bumbac pe față și gât.

Toner HYPO-SENSIBLE

Loțiunea fără alcool ajută la eliminarea oricăror impurități și a ultimelor urme de machiaj, respectând, în acelasi timp, echilibrul natural al epidermei. Pielea este tonifiată și își recapătă prospețimea și confortul. Se umezește un tampon de bumbac și se aplică pe față.




Crema universală HYPO-SENSIBLE

Această cremp reconfortantp este un tratament uimitor care hidrateazp și calmează delicat pielea sensibilă și reactivă. Ajută la întărirea barierei naturale a acesteia și o protejează zilnic. Zi după zi, pielea devine calmă și își recapătă confortul. Dimineața și/sau seara, pe pielea curată, aplicați cu masaj delicat pe față, gât și decolteu.

DERMONYL - LIPID-REPLENISHING BALM

Acest balsam reconfortant pentru pielea sensibilă hrănește intens, repară, protejează împotriva uscăciunii și calmează senzațiile de disconfort. Pielea se simte din nou bine, iar mâncărimile și roșeața sunt reduse instantaneu. Dimineața si/sau seara, pe pielea curată, aplicați cu masaj ușor pe față, gât și decolteu.

PROGRAM FOR REDNESS

Acest tratament calmează pielea reactivă predispusă la roșeață, instantaneu și de lungă durată. Formula sa bogată în pigmenți verzi neutralizează și acoperă roșeața, lăsând tenul uniform. Pielea își recapătă confortul și se simte din nou bine instantaneu. Dimineața si/sau seara, pe pielea curată, aplicați cu masaj ușor pe față, gât și decolteu.

CALMING MASK COMFORT+

Este o mască ce are acțiune dublă: hidratează și catifelează instantaneu și îmbunătățește toleranța cutanată a pielii sensibile. Reduce senzația de disconfort, acționează în mod eficient asupra senzațiilor de furnicături și supraîncălzire. Intens calmată, pielea este catifelată, suplă și confortabilă. Pe pielea curată, aplicați un strat mediu pe față. Lăsați să acționeze timp de 10 minute. Îndepărtați excesul de produs și masați restul în piele.



Produse sustenabile și program de reîmpădurire


Gama HYPO-SENSIBLE are la bază formule curate, naturale, adecvate tenului sensibil. Produsele sunt disponibile în recipiente 100% reciclabile și cutii de carton din surse FSC, însemnând că nu s-a efectuat despădurire pentru producția lor. De asemenea, nu conțin niciun ingredient de origine animală.

Academie a inițiat, în 2016, un proiect de reîmpădurire a zonelor degradate, ce reprezintă o contribuție importantă la creșterea capacității de stocare a carbonului în biosferă. În plus, noile păduri creează habitate pentru specii de animale și plante și oportunități pentru populația locală.

Din 2016, au fost plantate 39.000 de hectare de specii de arbori indigeni, cum ar fi bradul, chiparosul și pinul, care se adaptează foarte bine la peisajul arid din regiunile Huangping, Wengan și Anlong (China). Acolo, solul degradat al peisajului stâncos a avut un impact negativ asupra supraviețuirii speciilor de animale și plante, precum și asupra dezvoltării socio-economice a regiunii.

Proiectul Scientifique de Beauté, de compensare a emisiilor de dioxid de carbon, urmărește să capteze gazele cu efect de seră și să atenueze schimbările climatice, menținând în același timp biodiversitatea, îmbunătățind conservarea solului, a apei și creând oportunități de venit și de angajare pentru populația locală. Zonele de reîmpădurire aparțin sătenilor și sunt gestionate de comitetele sătești. Proiectul creează 28 500 de locuri de muncă temporare pentru fermieri și 80 de locuri de muncă pe termen lung pentru tehnicieni, femeile reprezentând 60 % din personalul ambelor locuri de muncă.

Gama Academie HYPO-SENSIBLE este distribuită în România de Top Line și este disponibilă în saloanele și clinicile partenere Top Line, precum și în magazinul Top Line și pe www.topline.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search