duminică, 2 aprilie 2023

O poveste de vară în trend pentru el și ea


Fiecare vară are o poveste. În ceea ce privește moda, sezonul acesta ai toatã libertatea de a deveni orice personaj vrei din cartea ta de vară plină de povești memorabile și vibrante. Tăieturi pastelate și curate pentru un look idilic? De ce nu? evadări pe insule, cine romantice lângă lac, sau poate preferi să te uiți pe străzile capitalelor din toată lumea: îmbracă-te pentru amintiri noi!


Peek & Cloppenburg oferă o gamă largă de stiluri și culori, de la beige, galben deschis, șampanie, alb, albastru pudră până la mentă care se potrivesc perfect cu pielea mai închisă vara și te vor face să te simți ușoară ca o pană în explorarea locurilor noi.

Culori fierbinți și tonice pentru un look fresh și o apariție cool în oraș sau o petrecere în grădină. Îndrăznește să porți turcoaz, verde regal, albastru electric, portocaliu. Îmbrățișează libertatea de a fi tu însuți și alege ținutele care îți susțin visele de vară, mereu confortabilă și atractivă în toate pozele și videoclipurile care arată povestea ta de vară. 

 

Sezonul acesta la Peek &Cloppenburg bucură-te de o feerie în ceea ce privește moda și sentimentele și inspiră-te din varietatea colecțiilor de îmbrăcăminte premium și branduri de top precum Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Boss Black, HUGO, Wellensteyn, Armani Exchange, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, CK Jeans, Hugo, Versace, Marc Cain, Max Mara, Sporttalm, Marc O'Polo, dar și mărci exclusive P&C precum Christian Berg, Review, Montego, Jake’s Casual.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search