vineri, 21 iulie 2023

5 tendințe de blond în 2023

  

Culoarea părului a fost dintotdeauna un trend popular prin care sa îți exprimi individualitatea și creativitatea. Indiferent că preferi culori vibrante sau atingeri ușoare de culoare, vara este momentul perfect să îți deschizi culoarea părului și să optezi pentru ceva plin de energie, care să te reprezinte.


Află care sunt trendurile anului în materie de blond, cum să obții un blond perfect dar și când să spui NU blondului, de la cei mai renumiți specialiști și hair-stiliști de la Magic Salon!


„În saloanele Magic, peste 90% dintre cliente își doresc să se vopsească în nuanțe de blond. Astfel, datorită cererii mari din partea clientelor, a luat naștere această dorință și necesitate de a aprofunda subiectul - blondul perfect, specializându-ne pe acest segment atât de căutat și important.”, afirmă Andreea Dobre, Hairstyle Manager Magic Obregia.


Locația din Obregia a fost prima din rețeaua Magic care a beneficiat de conceptul de Manager de Coafor, pentru ca echipele să atingă excelența, mai ales în aria serviciilor dificile cum este blondul. În viitorul apropiat, alte 4 locații vor beneficia de acest concept iar ca obiectiv, ownerul Dragoș Muller spune că până în 2024, poziția se va regăsi în toate cele 21 de locații Magic Salon.

Cum poți obține blondul perfect?

Blondul necesită o îngrijire specială, iar calitatea produselor cu care se lucrează este importantă. Hair-stiliștii Magic pun la dispoziție multiple branduri de produse profesionale din care clientele pot alege.

 
,,Clientele au preferințe exacte și atunci este important să putem oferi ca opțiune brandul cu care sunt ele obișnuite sau în care noi avem încredere. Am optat să avem în saloane produse premium și cele mai noi branduri apărute pe piață care oferă posibilități tehnice cât mai diverse și care protejează părul de degradare în timpul schimbării de look”
, spune Dragoș Muller, owner Magic Salon.


Specialiștii din rețeaua Magic se încarcă zilnic cu toată informația digitală disponibilă pentru a-și updata continuu tehnica. Pentru creșterea nivelului de performanță, Magic Salon are propria Academie unde obținerea unui blond perfect este una dintre materiile de bază.

„Academia primește orice specialist din piață care dorește să afle secretele blondului perfect și, în general, ale colorării reușite. Ne dorim să facem următorul pas în educarea și perfecționarea hair-stiliștilor la început de drum pentru a oferi în piață numai experiențe de top.”,
continuă Dragoș Muller, owner Magic Salon.



 
5 tendințe de blond în 2023

 

1.       Blond cu rădăcini întunecate: Această tendință constă în menținerea unui aspect natural prin păstrarea rădăcinilor întunecate și prin adăugarea de nuanțe blonde luminoase pe lungime sau pe vârfuri. Rezultatul este un efect de creștere treptată a culorii, care necesită mai puțină întreținere.

2.       Balayage în nuanțe de blond: Balayage este o tehnică de vopsire care creează un efect de culoare subtil și natural. În 2023, balayage-ul în nuanțe de blond rămâne popular, cu combinații de nuanțe precum blondul cenușiu, blondul nisip sau blondul platinat.

3.       Blondul platinat: Blondul platinat continuă să fie în tendințe în 2023. Această nuanță de blond foarte deschis poate crea un aspect șic și modern. Pentru a menține părul sănătos și puternic după vopsirea în blond platinat, este important să acorzi o atenție deosebită îngrijirii și hidratării acestuia.

4.       Radiația solară: În 2023, se preconizează că vor fi populare nuanțele de blond care amintesc de lumina soarelui și de părul natural într-o zi de vară. Aceste nuanțe includ blondul californian sau blondul mierii, care adaugă căldură și dimensiune părului blond.

5.       Blondul cu reflexe roz sau albastre: Adăugarea de reflexe în nuanțe de roz sau albastru la părul blond este o tendință interesantă a acestui an. Aceasta tehnică poate aduce o notă de originalitate și personalitate coafurii tale.

„Vara clientele tind să-și deschidă tot mai mult părul, iar în acest sezon multe cliente îmi cer ca blondul să fie cât mai luminos și curat, platinat silver, dar se poartă și blondul champagne, blondul cu reflexe de roz sau blondul beige. Când vine vorba de tehnici, în continuare se poartă șuvițele, balayage-ul, air touch-ul, money piece (șuvița blonda din față) și tot mai rar blondul total. A apărut și tehnica reverse balayage, pentru cele care vor să treacă de la blondul total la un balayage natural.”, explică Dana Paisă, Magic Brand Ambassador – Magic Titan.

Profesioniștii adevărați vor spune NU blondului în anumite situații

Blondul este cea mai versatilă culoare pe partea de reflexe și cea mai dorită de către cliente, dar este și cel mai greu de obținut și întreținut. Clientele vara acesta doresc nuanțe naturale, pastelate, rafinate, însă trebuie să înțeleagă că aceste nuanțe se obțin și în funcție de culoarea naturală a părului și starea lui de sănătate. Spunem NU blondului atunci când clienta are un păr foarte degradat, alte decolorări la activ sau persoanelor vopsite anterior în culori foarte închise.”, explică Andreea Niculcea- Hairstyle Manager Magic Obregia.


„Rezultatul depinde în primul rând de părul clientei, pigment, textură și mai apoi de produsele folosite. Trebuie să spunem NU blondului atunci când părul nu își mai permite să treacă printr-un proces chimic, se degradează atât de tare încât devine elastic și se rupe. Este necesară cel puțin o pauză până se reface structura firului de păr sau intervenția cu foarfeca de tuns. Sa înțelegem că blondul nu avantajează pe toată lumea și este important să avem un stil individualizat. Iar dacă ni-l dorim neapărat, să știm că blondul trebuie întreținut acasă cu produse profesionale adecvate părului trecut printr-un proces chimic. Prin urmare am putea chiar spune că blondul este un commitment și o investiție.”, adaugă Dana Paisă.

Similar cu felul în care un bucătar celebru transformă ingredientele într-un festin culinar, hair-stiliștii specialiști în blond de la Saloanele Magic transformă părul într-o adevărată operă de artă. Prin utilizarea tehnicilor avansate precum balayage, șuvite airtouch, moneypiece și babylights, aceștia oferă posibilitatea de a obține un blond personalizat și de a-ți exprima stilul unic.

Rețeaua Magic Salon este un lanț de saloane de înfrumusețare din București care s-a lansat în anul 2007 și numără peste 500 de angajați. În prezent există un numar de 21 de locații în cele mai căutate zone din București și Ilfov. Mai multe informații pe www.saloanelemagic.ro

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search