duminică, 22 octombrie 2023

Consiliere nutrițională avansată Fit Brokoli: combinația perfectă între expertiză și tehnologie


Odată cu digitalizarea și accelerarea ritmului de viață, rutina societății de astăzi s-a schimbat considerabil, cunoscând o nouă dimensiune: cea a dezechilibrului între viața profesională și personală. După cum era de așteptat, efecte precum sedentarismul, creșterea în greutate sau diminuarea mobilității nu au întârziat să apară. Însă, o condiție fizică bună nu ar trebui să reprezinte o dorință greu de satisfăcut și costisitoare, ce ocupă adesea ultimul punct de pe ordinea de zi, din cauza unui program mult prea aglomerat.

Din contră, când resursa de timp joacă un rol atât de important, prind contur alternative ingenioase, accesibile chiar și de la distanță. O dovedește Fit Brokoli, compania care duce consilierea nutrițională la alt nivel prin oferirea unor soluții individualizate, ancorate în realitatea momentului, capabile să genereze schimbări pe termen lung.

Cum? Foarte simplu, prin:

● Consiliere 1-1 cu dieteticieni cu experiență, dar la un preț avantajos;
● Sprijin permanent atât în ceea ce privește menținerea motivației, cât și oferirea sfaturilor nutriționale;
● Monitorizări constante și ajustarea planului alimentar în timp real;
● Cunoștințe și experiență colectivă de la peste 25.000 de pacienți – pentru orice tip de motivație alimentară, există un dietetician potrivit;
● Peste 500 de rețete disponibile, dedicate nevoilor culinare individuale.

Servicii calitative la costuri accesibile

Să te deplasezi până la cabinetul dieteticianului și să pierzi minute în șir în trafic cu siguranță nu erau cele mai plăcute lucruri. Iar specialiștii Fit Brokoli au înțeles bine asta.

Așadar, au optat pentru sesiuni de consiliere telefonice și online prin WhatsApp, pentru ca utilizatorii să poată primi sprijin constant, indiferent de problemele sau nelămuririle întâmpinate. În acest fel, nu doar că este întărită legătura cu nutriționistul și este permisă ajustarea eficientă a planului de acțiune în timp real, însă este impactat pozitiv și bugetul personal. 

Cu alte cuvinte, ai acces permanent la sfaturile unor experți în domeniul alimentației, iar asta la un cost mult mai avantajos față de media de pe piață în momentul actual, întrucât un dietetician nu este un lux, ci o necesitate.


Ușor de început, mai greu de menținut

Nu este deloc greu să decizi să-ți schimbi stilul de viață. Partea complicată apare atunci când trebuie să-ți găsești motivația să continui, să nu te abați de la drumul ales, să te concentrezi pe menținerea unui rezultat, nu doar pe obținerea lui. Acest aspect crucial este uneori, din păcate, trecut cu vederea.

Fit Brokoli oferă consiliere 1-1, punând accent pe monitorizare prin discuțiile zilnice. Devine parte din echipa care lucrează la idealul tău și îți oferă suportul de care ai nevoie, ajutându-te totodată să înțelegi modul în care rutina zilnică îți afectează alimentația. Acest mecanism de motivare, prin interacțiune și răspunsuri instant, este mult mai eficient decât cel care are loc la întâlnirile periodice. Motivul este simplu: contribuie la conturarea unui obicei nou și sănătos pentru utilizator, în detrimentul comportamentelor anterioare mai puțin dezirabile.

Expertiză colectivă combinată cu tehnologie

Dacă până acum ai tot auzit că expertiza nutriționiștilor și tehnologia nu converg, poate e momentul să îți schimbi părerea și să te bucuri de ce e mai bun din ambele domenii. În spatele Fit Brokoli este o echipă de peste 20 de specialiști din Turcia și România, dar și un DietGPT - un motor digital de generare automată a planurilor alimentare personalizate, prin completarea unui formular dedicat. Vești bune: DietGPT este gratuit timp de 1 lună!

La Fit Brokoli, nutriționiști reali îți sunt alături pentru a-ți construi un plan alimentar individualizat, dar și pentru a discuta și a face modificări în cazul în care au apărut schimbări pe parcurs. Având cunoștințe și experiență colectivă de la peste 25.000 de utilizatori, platforma se bucură de un fel de „minte colectivă”, care oferă cele mai bune soluții personalizate. În plus, pe Fit Brokoli găsești fără efort peste 500 de rețete ușor de făcut, potrivite oricărui sezon și deloc costisitoare!

Tehnologia care completează sfaturile nutriționale


Fit Brokoli se bazează pe tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate înaltă într-un mod accesibil și simplu.

Bekir Şirin, CEO Fit Brokoli, notează: „Este foarte ușor să obții o dietă sau niște sfaturi nutriționale de pe internet. Partea grea este să le aplici, să-ți menții motivația, să ți se potrivească. Asta pentru că viața nu merge conform planului, nici măcar rutina zilnică. Așa că oferim nelimitat (în timpul orelor de lucru), sfaturi nutriționale instant și personalizate, prin WhatsApp. Utilizatorii noștri trimit în mod constant fotografii cu mesele lor pentru a fi evaluate de experți, ceea ce înseamnă că planul de mese poate fi ajustat cu ușurință atunci când este necesar. Pentru a rezuma, prin Fit Brokoli, am răspuns cu expertiză și tehnologie la ritmul rapid și nevoile imprevizibile ale publicului modern”.

Fit Brokoli, scor de satisfacție de 96% de la utilizatori

În acest moment, Fit Brokoli este prezent în Turcia, Olanda și România, iar alte 10 piețe globale sunt în faza de lansare.

Această expansiune rapidă nu este surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim la nivelul de satisfacție Fit Brokoli, care ajunge la un procent de 96% în rândul totalului de utilizatori. De asemenea, scorul NPS (scor net promotor) al serviciului este 41.

Ioana Mesea, nutriționist-dietetician, coordonator al echipei de dieteticieni din România, explică: „În urma experienței din ultimii 2-3 ani, majoritatea oamenilor au dorința de a îndeplini anumite nevoi practic, eficient și din propria casă. Același lucru l-am observat și în domeniul nutriției, în care activez de aproape 10 ani. Oamenii cu care lucrez au nevoie de o bună comunicare pentru a rămâne motivați, mai ales pe termen lung. Prin servicii precum cele oferite de Fit Brokoli, putem ajunge la mai multe persoane, iar utilizatorii pot dezvolta o legătură mai strânsă cu dieteticianul, ceea ce duce la rezultatele dorite”.

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search