marți, 31 octombrie 2023

Crocs celebrează stilul unic al fanilor


Croctober este un moment de recunoaștere a fanilor Crocs din întreaga lume, fiecare dintre ei fiind o componentă a succesului pe care brandul îl are. Această sărbătoare ce se întinde pe toată perioada lunii octombrie a început pe 23 octombrie 2017, odată cu Ziua Națională a Crocodilului din America. Fanii brandului au crezut că această zi este perfectă pentru a-și sărbători perechea preferată de încălțăminte.

Din acel moment, fiecare iubitor de Crocs își poartă și postează cu și mai multă mândrie încălțările, încurajându-i în același timp pe ceilalți să facă și ei asta prin social media.

Așa a apărut Croc Day. O sărbătoare unică, care de la an la an aduce împreună și mai mulți oameni, transformând întreaga lună octombrie într-un prilej de celebrare a libertății de exprimare pe care o oferă fiecare model Crocs.

În temă cu această perioadă festivă, Crocs a lansat o serie de noi colecții care sunt menite să te ajute să-ți transpui personalitatea și caracterul într-un mod de neegalat. Printre modelele noastre preferate se regăsesc Siren Clog și Furever Crush.

Siren Clog împrumută caracteristicile unui Classic Crocs Clog, oferindu-i un twist printr-un toc tip bloc. Acesta contribuie în a scoate în evidență silueta și oferă o notă în plus de stil - fiind astfel perechea perfectă pentru momentele în care îți dorești să te simți confortabil, dar îți dorești ca ținuta ta să dețină o eleganță aparte. Modelul este disponibil în 3 culori - Black, Bone și Hyper Pink - și îți poate transforma orice ținută radical. 


Furever Crush este un upgrade al modelului Crush. Această pereche este perfectă pentru sezonul rece! În interior vei descoperi o căptușeală din imitație de blană, care alături de designul deja emblematic creează un must-have piece. Pe lângă toate astea, Furever Crush se bucură de o platformă subtilă care îți oferă câțiva cm în plus.


Acestea sunt doar 2 dintre modelele pe care le poți alege pentru a sărbători într-un mod autentic Croctober. Mai mult de atât, cu ajutorul charm-urilor Jibbitz poți duce personalizarea outfit-urilor tale la un nivel cu totul nou.

Vizitează magazinele Crocs din AFI Cotroceni și ParkLake pentru a descoperi care dintre cele mai noi siluete Crocs sunt ideale pentru tine. Croctober se apropie, deci pregătește-te de sărbătoare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search