duminică, 22 octombrie 2023

Lefties a venit în România!


 Lefties era singurul brand INDITEX care nu era în România și iată că avem și noi primul magazin! Yeeey! Din păcate pentru noi, cei din București, momentan a fost inaugurat un prim magazin doar în Craiova, dar avem online-ul pentru a ne bucura de hainele Lefties! Eu deja am pus ochii pe "câteva" (vreo 30 pe lista scurtă) itemuri pentru că iubesc brandul ăsta și de câte ori ajungeam prin străinătate, îl căutam prin mall-uri.

 

Din păcate nu am reușit să ajung la deschiderea magazinului, tocmai plecam în Italia în acea zi, dar apreciez mult că fetele m-au invitat! Mulțumesc, Iulia! 💖 Magazinul arata atât de bine, că îmi vine să plec în excursie la Craiova special pentru el! 😀

Prin urmare, vă las aici toate informațiile legate de Lefties și promit că voi face unboxing pe Instagram după ce fac comanda. Se va întâmpla peste vreo două săptămâni pentru că mâine plec în Portugalia și vă povestesc pe Instagram ce fac acolo.

Așadar, enjoy Lefties România infos:

 

Lefties s-a lansat oficial în România, odată cu deschiderea primului magazin fizic și a magazinului online


Lefties si-a consolidat prezența pe piața din Europa odată cu deschiderea primului magazin fizic din centrul comercial Promenada din Craiova. Aceasta reprezintă prima locație din țară deschisă sub conceptul de “Digital Store”, ce se întinde pe o suprafață de peste 4,300 m2 și care îmbină moda, distracția și tehnologia.

Lefties, brandul Grupului Inditex, cu modă la prețuri accesibile pentru întrega familie – își continuă planul de expansiune la nivel internațional și vine în România cu deschiderea primului Digital Store încă de joi, 5 octombrie, concomitent cu magazinul său online, pentru a fi accesibil întregii țări. Lefties Digital Store se află în noul centru comercial Promenada Craiova, localizat pe strada Severinului nr. 61.


Noul Lefties Digital Store din Craiova are o suprafață comercială de peste 4.300 m2, dispusă pe două nivele care găzduiesc colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie - femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși - la cele mai accesibile prețuri. 


 În plus, Lefties Digital Store oferă o experiență de shopping integrat, punând la dispoziția clienților cele mai noi tehnologii. Printre acestea se numără casele Easy Pay – cu cel mai recent standard mondial în sistemele automatizate de plată, cabinele de probă inteligente, Turnomatic - un sistem automat care controlează fluxul de acces la casele Easy Pay sau cele mai recente ecrane LED.

Aceste noi funcții sunt combinate cu servicii experiențiale, care reinterpretează conceptele de shopping tradițional, aducându-le într-o altă dimensiune. Printre ele se numără serviciul de personalizare a articolelor de îmbrăcăminte, jocurile arcade, cabina antifonată de muzică, zona de chill, case automate pentru retururi, lockerele pentru preluarea instantă a comenzilor online sau stații de colectare pentru articole de îmbrăcăminte donate, toate acestea pentru a face experiența de shopping a clienților mai ușoară și totodată, inedită.


La Lefties Digital Store Craiova mai multe zone tematice găzduiesc colecțiile principale ale brandului, precum cele create în colaborare cu branduri renumite cum ar fi Umbro sau Hummel, gamele pentru Maternitate sau Nou-Născuți și chiar colecția de Papetărie. Totodată, cea mai recentă colecție NOW setează tendințele must-have ale momentului cum ar fi Y2K, iar colecțiile Back to Office și Tailoring oferă tinute complete pentru birou, Denim on Denim vine cu design-uri reinterpretate în materie de denim și nu în ultimul rând, vasta colecție Sportswear, ce aduce game complete de îmbrăcaminte sportivă din materiale respirabile.


În plus, Lefties aduce și în România colecția de Parfumerie și Beauty: o selecție completă de produse de make-up adaptate oricărui stil, însoțită de multiple accesorii indispensabile. Pasionații de muzică și jocuri vor regăsi în secțiunea Technology căști și alte dispozitive pentru a se bucura la maximum de hobby-urile lor. 


Magazinul ONLINE pentru întreaga țară

Lansarea brandului Lefties nu constă doar în deschiderea noului Digital Store din Mall Promenada Craiova, ci și în inaugurarea magazinului online www.lefties.com , prin intermediul căruia se pot comanda online articolele preferate de oriunde din țară.

Nu doar locuitorii Craiovei se vor putea bucura de noutățile și tendințele Lefties, ci orice român care dorește să facă cumpărături fără să părăsească confortul propriei case, direct prin lefties.com sau aplicația oficială Lefties.

În perioada 5 octombrie - 5 noiembrie, clienții vor beneficia de o promoție de 10% la toate achizițiile online, folosind codul HOLAROMANIA înainte de plasarea comenzii.Lefties Digital Store: magazinul viitorului

Magazinul viitorului ajunge în România cu o promisiune solidă din partea Lefties, prin care un nou standard de shopping a fost setat și va rămâne, îmbinând pe deplin magazinul fizic și canalul online.

Lefties Lifestyle: mai mult decât modă – un stil de viață. Lefties transcende granițele modei convenționale pentru a deveni un stil de viață autentic. Într-o lume în care stilul personal și individualitatea sunt esențiale , Lefties oferă o experiență unică ce reprezintă mai mult decât articole de îmbrăcăminte și accesorii, cu o varietate de neegalat a liniilor de produse. 

Lefties Lifestyle este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea și atitudinea față de viață într-un mod distinctiv.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search