marți, 31 octombrie 2023

Luminous Glow Holiday Box by Paula's ChoiceLuminous Glow Holiday Box conține două produse best seller full size, exfoliantul cu acid salicilic Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant și crema hidratantă cu vitamina C C5 Super Boost Moisturizer. 

Luminous Glow Holiday Box este conceput pentru tenul cu imperfecțiuni, hiperpigmentări și semne de îmbătrânire. Produsele sunt eficiente pentru menține aspectul tânăr și sănătos al pielii și a ameliora semnele îmbătrânirii pielii: riduri, linii fine și hiperpigmentări.

Acidul salicilic și diferitele forme de vitamina C, peptidele și antioxidanții acționează pentru reducereaa imperfecțiunilor minore, estomparea petelor și semnelor de îmbătrânire și pentru a restabili luminozitatea naturală a pielii.

Acest duo puternic decongestionează porii și reduce punctele negre și erupțiile, pentru o piele mai netedă și mai luminoasă.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (118 ml) este un exfoliant cu acid salicilic 2% și ceai verde, eficient în ameliorarea petelor, erupțiilor şi a punctelor negre, cât și pentru îmbunătățirea aspectului porilor dilatați și imperfecțiunilor minore.

C5 Super Boost Moisturizer (50 ml) este un produs multifuncțional cu vitamina C care acționează ca o cremă hidratantă și un tratament anti-aging într-un singur pas. Cu textură lejeră de gel cremos, oferă un nivel optim de hidratare în timp ce îmbunătățește luminozitatea și fermitatea pielii.

23:06 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad