marți, 31 octombrie 2023

Luminous Glow Holiday Box by Paula's Choice



Luminous Glow Holiday Box conține două produse best seller full size, exfoliantul cu acid salicilic Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant și crema hidratantă cu vitamina C C5 Super Boost Moisturizer. 

Luminous Glow Holiday Box este conceput pentru tenul cu imperfecțiuni, hiperpigmentări și semne de îmbătrânire. Produsele sunt eficiente pentru menține aspectul tânăr și sănătos al pielii și a ameliora semnele îmbătrânirii pielii: riduri, linii fine și hiperpigmentări.

Acidul salicilic și diferitele forme de vitamina C, peptidele și antioxidanții acționează pentru reducereaa imperfecțiunilor minore, estomparea petelor și semnelor de îmbătrânire și pentru a restabili luminozitatea naturală a pielii.

Acest duo puternic decongestionează porii și reduce punctele negre și erupțiile, pentru o piele mai netedă și mai luminoasă.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (118 ml) este un exfoliant cu acid salicilic 2% și ceai verde, eficient în ameliorarea petelor, erupțiilor şi a punctelor negre, cât și pentru îmbunătățirea aspectului porilor dilatați și imperfecțiunilor minore.

C5 Super Boost Moisturizer (50 ml) este un produs multifuncțional cu vitamina C care acționează ca o cremă hidratantă și un tratament anti-aging într-un singur pas. Cu textură lejeră de gel cremos, oferă un nivel optim de hidratare în timp ce îmbunătățește luminozitatea și fermitatea pielii.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search