duminică, 22 octombrie 2023

Moroccanoil a lansat noile nuanțe Chocolate de colorare a părului


Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire a părului cu infuzie de ulei de argan, a lansat în România o nouă colecție de nuanțe de vopsea de păr în nuanța vedetă a sezonului – ciocolatiu. Ca în fiecare an, toamna dă trendul în materie de colorare, iar noile nuanțe de ciocolatiu Moroccanoil sunt deja în topul preferințelor, în special după ce culoarea părului celebrei Hailey Bieber a devenit unul dintre cele mai căutate subiecte în online. Șatenurile profunde au fost o prezență obișnuită pe podiumurile de modă în prezentările din acest an.

Noua selecție de culori profesionale pentru păr, în cinci noi nuanțe de ciocolatiu, a fost lansată în România de Top Line, în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc într-unul dintre saloanele partenere: MOB|Ministry Of Beauty.

„La prima vedere, atunci când spunem ciocolată, am putea crede că ne referim doar la nuanțe închise, dar nu este deloc așa, pentru că nuanțele de ciocolată merg de la ciocolata cu lapte – adică un blond destul de deschis, până la ciocolata amăruie – deci un ciocolatiu profund și destul de închis, așa că fiecare dintre noi am putea alege o nuanță care ni se potrivește perfect” – afirma Diana Baicu, Top Line Manager.

Angelo Fraccica, Creative Design Team Educator Moroccanoil, a prezentat noua colecție de nuanțe ciocolatii în formule permanente și demipermanente. Angelo Fraccica a oferit două demonstrații live de styling în care a pus accentul pe formula de vopsea folosită pentru colorarea părului, volumul controlat, textură și împletituri puse în valoare de accesorii statement.

Participanții au avut ocazia să testeze produsele Moroccanoil la stațiile de beauty unde specialiștii i-au așteptat cu sfaturi prețioase despre cum să aleagă nuanța potrivită de ciocolatiu în funcție de subtonul pielii, culoarea ochilor și pigmentație, precum și le-au oferit recomandări de îngrijire personalizate.

Nou produs contra efectului de păr frizat

În cadrul evenimentului, a fost prezentată și cea mai recentă inovație din noua colecție: Frizz Control - Moroccanoil Frizz Shield Spray, ce disciplinează părul și netezește firele rebele. Acest spray cu formulă ușoară, activat de căldură, formează un scut ce respinge umiditatea și oferă protecție de lungă durată împotriva efectului de păr frizat, a firelor rebele și a electricității statice.
Formulat cu Tehnologia Moroccanoil HydroResist și ingrediente de origine naturală, acest spray cu formulă ușoară combate efectul de păr frizat chiar înainte să apară. Când este activat de căldură, tehnologia inovatoare HydroResist învăluie instantaneu șuvițele pentru a oferi beneficii de styling imediat, pentru o finisare netedă și lipsită de efectul de păr electrizat, creând în același timp un scut ultra-durabil pentru protecție pe termen lung împotriva umidității, factorilor de mediu și căldurii termice.

Lucrând în tandem, peptidele de amarant, extractul de fruct de jakfruit reciclat și ingredientul principal al Moroccanoil, uleiul de argan, îngrijesc șuvițele din interior spre exterior. Această formulă unică protejează împotriva umidității de până la 90%, rezistă efectului de păr frizat, ajută la protecția împotriva deteriorării termice și îmbunătățește ușurința în gestionare - lăsând părul cu un aspect moale, catifelat și strălucire ca de sticlă.

Colecția Moroccanoil pentru controlul efectului de păr frizat este compusă din spray-ul Frizz Shield, precum și de alte două produse: un ser intens pentru netezire și o loțiune pentru netezire.
Gama completă abordează nevoile tuturor tipurilor de păr - de la controlul universal al efectului de păr frizat până la netezirea intensă pentru tipurile de fir de păr mai gros și mai aspru.

Moroccanoil Intense Smoothing Serum (50 ml) - Formula concentrată oferă netezire fără efort și ușurează procesul de coafare. Controlează efectul de păr frizat și indisciplinat timp de până la 72 de ore și reduce volumul nedorit. Potrivit pentru păr mediu și gros.

Moroccanoil Smoothing Lotion (300 ml) - Crema de coafare condiționează părul în timp ce controlează efectul de păr frizat, lăsându-l suplu și neted. Oferă o fixare flexibilă și definire. Potrivit pentru părul mediu.

Noile nuanțe de vopsea Moroccanoil Chocolate sunt disponibile în saloanele partenere Top Line, iar produsele din colecția Frizz Control sunt disponibile pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line din toată țara.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search