marți, 31 octombrie 2023

Tot ce trebuie să știi despre laserul EMERALD din clinica NUWE


Clinica Nuwe aduce cele mai noi tehnologii existente în industria estetică la ora actuală, printre care și laserul Emerald, un dispozitiv non-invaziv, total nedureros, fabricat în SUA, aprobat FDA, care integrează două tratamente într-o singură sesiune: sculptare corporală/reducere a grăsimii excesive și ameliorarea aspectului celulitei.
 

Emerald redefinește întreaga circumferință corporală fiind singurul dispozitiv aprobat și recomandat de FDA pentru pacienți cu IMC (indice de masă corporală) de peste 30. Dispozitivul combate excesul de grăsime localizată, emulsionând țesutul adipos printr-o tehnologie tip laser la rece. Această tehnologie are în spate 24 de ani de cercetare și este o alternativă inovatoare și eficientă de remodelare corporală pentru pacienții care nu vor să apeleze la intervenții chirurgicale.

Cum funcționează laserul EMERALD

Reducerea grăsimii – laserul determină formarea unor pori tranzitorii la nivelul celulelor adipoase, cauzând eliberarea de acizi grași și micșorarea celulelor. Vasele limfatice transportă acizii grași liberi preluați din spațiul extracelular la ganglionii limfatici, unde sunt prelucrați.
Ameliorarea celulitei – dioda verde crește concentrația de colagen în derm și remodelează colagenul din septurile fibroase

Care este importanța testelor clinice pentru tratamentele de remodelare corporală și de îndepărtare a depozitelor de grăsime?

În momentul de față, piața este invadată de firme și branduri care promovează rezultate imediate și garantează pierderea în greutate printr-o metodă rapidă și sigură. Din păcate, multe dintre aceste afirmații sunt false sau periculoase, aceste tratamente de îndepărtare a grăsimii localizate atacând celulele adipoase. 

Dispozitivul Emerald este creat în mod special pentru atingerea obiectivelor dorite, evitând distrugerea adipocitelor. Prin testarea clinică a fost demonstrat faptul că această procedură de eliminare a grăsimii localizate este eficientă și sigură.

Ce zone putem trata cu laserul EMERALD

Cele mai solicitate zone de către pacienți sunt talia, coapsele și șoldurile, însă laserul Emerald poate fi utilizat și în alte zone cu probleme, precum zona brațelor, gâtului, gleznelor, pieptului și spatelui. Laserul Emerald este autorizat să trateze orice parte a corpului! 


În ce constă tratamentul

Înaintea efectuării primului tratament cu laser Emerald este necesară o consultație în cadrul căreia vom cunoaște istoricul pacientului și vom stabili obiectivele și protocolul de tratament personalizat. Procedura este neinvazivă și foarte ușor de efectuat. Pacientul trebuie să stea întins pe patul de tratament aproximativ 30 de minute, timp în care dispozitivul livrează energia laser prin intermediul a 10 emițătoare asupra zonei de tratament selectate. Pacientul nu va resimți niciun discomfort și nu va simți undele laserului, doar lumina fiind vizibilă.

De câte ședințe de tratament este nevoie

În general, sunt necesare 6-10 ședințe, la un interval de aproximativ 7 zile. 

Pot fi necesare mai multe ședințe DACĂ: 

-aveți vârsta de peste 55 de ani
-fumați de peste 10 ani
-aveți obezitate (IMC peste 30)
-urmați un tratament pentru depresie sau psihoză
-greutatea a variat cu mai mult de 4.5kg în ultimele 3 luni
-sunteți la menopauză
-aveți condiții medicale care vă afectează greutatea sau cauzează balonare/umflare
-aveți un stil de viață foarte activ
-ați avut intervenții chirurgicale anterioare, inclusiv pentru sculptare corporală (liposucție, abdominoplastie, cezariană).

Ce riscuri prezintă tratamentul

Singurul risc pe care îl prezintă acest aparat este afectarea ochilor dacă aceștia sunt expuși în mod direct la razele laser. Pentru a evita acest risc, vi se vor furniza ochelari de protecție pe care va trebui să îi purtați pe întreaga durată a procedurii. 

La ce rezultate ne așteptăm în urma tratamentului cu laserul EMERALD

Se pot observa îmbunătățiri de la începutul tratamentului, rezultatele maxime sunt atinse la 1-2 săptămâni de la efectuarea ultimei ședințe, dar beneficiile continuă să se păstreze. 


Trebuie menționat faptul că nerespectarea indicațiilor medicului sau lipsa de sinceritate în privința stilului de viață și a istoricului medical pot conduce la lipsa obținerii rezultatelor dorite. Laserul Emerald reduce conținutul de grăsime din adipocite din zona tratată, dar nu le îndepărtează sau distruge. 

Nerespectarea unei alimentații sănătoase și a unei activități fizice adecvate duce la anularea rezultatelor obținute, deoarece grăsimea se poate acumula din nou în celulele adipoase.

Cine poate beneficia de tratamentul cu laserul EMERALD

Orice pacient poate fi un candidat ideal pentru tratamentul cu laserul EMERALD atâta timp cât are o stare generală bună de sănătate și un indice de masă corporală de maxim 40.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu laserul EMERALD?

Laserul EMERALD se contraindică femeilor gravide, pacienților cu epilepsie fotosensibilă, pacemaker implantabil, cancer activ sau aflați în primul an de remisiune.

UNDE:

Clinica NUWE, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 60, sector 1, București, România

office@nuwe.ro / +0745 36 88 99

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search