miercuri, 18 octombrie 2023

Fonduri de ten ideale toamna/iarna

Un fond de ten de buna calitate poate fi un real salvator intr-o zi in care efectiv ai tenul praf si pulbere, cand ti-e teama sa te privesti si in oglinda, tu doar cu tine in casa, daramite sa mai iesi in lume. Mie mi s-a intamplat! Așa că am un arsenal generos (unele n-au mai intrat în poze) de fonduri de ten care îmi sunt prieteni buni la nevoie!


  CLINIQUE beyond perfecting 2 in 1

 

Este un fond de ten foarte rezistent, a carui consistenta seamana cu a celebrului Double Wear de la Estee Lauder. Eu am tenul deshidratat, asa ca inainte sa-l aplic, folosesc intotdeauna o crema foarte hidratanta. Altfel, mi-ar fi greu sa-l intind pe piele, pentru ca este destul de gros si pudrat.

 

Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation

Pe Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation l-am cumpărat de pe Notino, într-o noapte când am prins o promoție generoasă! Așa că mi-am cumpărat două nuanțe și bine am făcut pentru că amestecate îmi oferă fix nuanța potrivită mie. Am Citrine și Pine.

Și acum este la un preț foarte bun, pe notino.ro, redus cu 30%.

Substanțele active din chefir și niacinamidă susțin bacteriile benefice care apar în mod natural pe față, îmbunătățind vizibil bariera pielii. După doar 1 săptămână de utilizare, tenul devine mai limpede, iar liniile fine sunt mai puțin vizibile. Și chiar așa este! Fondul de ten este, de fapt, un serum colorat și ai putea crede că nu are putere mare de acoperire, când observi acel "glow" în numele produsului, dar nu este așa. Nu este pudrat, dar acoperă exact cum trebuie, iar dacă ai 35 plus, vârsta la care nu prea mai este indicat să porți texturi pudrate, matifiante, atunci acest fond de ten este pentru tine.

Are si SPF 30, ceea ce este un mare plus!  

 

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Nu știu dacă mai are nevoie de vreo prezentare și dacă este cineva care nu l-a folosit măcar o dată în viață. Este numit "fondul de ten al mireselor" pentru că rezistă super bine. L-am iubit și eu mult și bine, încă mai sunt fan, dar nu zi de zi. Acoperă imperfecțiunile, uniformizează, rezistă la căldură, transpirație, orice vrei.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este super redus pe Notino în perioada asta. Eu, personal, n-am mai văzut un preț atât de bun pentru un produs full size.


 Maybelline FIT me! matte + poreless


Maybelline FIT me! matte + poreless este destinat tenului normal spre gras. Formula imbogatita cu micro particule de pudra care absorb instant excesul de sebum si reduc stralucirea fetei. Il ador pentru ca face porii sa dispara. Nu-i inteleg magia si nici nu vreau sa i-o pricep, prefer sa-l iau ca atare si sa ma bucur de efectele lui. Asadar, daca aveti nevoie de un fond de ten care sa matifieze foarte bine, sa tina luciul de peste zi departe de tenul vostru si sa nu-l incarcati de pudra peste zi, in disperarea de a face sebumul sa dispara, vi-l recomand!

Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup

 

Fondul de ten compact Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On vă asigură un look fără cusur, în câteva secunde. Minimizează optic liniile fine, ridurile și porii și se simte foarte plăcut pe față. Formula hidratantă a fondului de ten oferă o acoperire între medie și maximă, care persistă întreaga zi. Ambalajul luxos, auriu, cu un design „cu două etaje“ face referire la New York și la faimosul 5th Avenue.


L'OREAL True Match

True Match este minunat în orice anotimp, și vara, și iarna, si in conditii de stres maxim. când pielea ți se exfoliază, spre exemplu. Anuleaza senzatia de piele care strange, poate si datorita glicerinei, vitaminei E si vitaminei B5 din compozitie.

Il poti aplica in mai multe straturi, in functie de nevoi, fara sa dai impresia ca sarbatoresti Halloween in fiecare zi din an. De aceea se si recomanda "superblendable", pentru ca poti aplica mai multe straturi, daca ai nevoie de acoperire mai mare, fara sa se formeze o masca inestetica pe ten. Arata la fel de matasos, pielea este la fel de fina si aspectul este unul natural. 

 

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation

Fondul de ten pudră Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation pare proaspăt aplicat în orice moment al zilei, datorită texturii pudrate. Tehnologia ActiveForce asigură autoîmprospătarea continuă a fondului de ten, până când îl demachiați seara. Rezistă la diferite temperaturi și la umiditate și se adaptează perfect tenului tău.


Fondul de ten Yves Saint Laurent All Hours Foundation are o compoziție specială, oferă o rezistență îndelungată, dar și hidratare, fără să usuce tenul, timp de 24 de ore.

Sună ciudat, dar matifiază și oferă glow în același timp tenului și este și el redus la Notino în perioada asta. Este clar unul dintre preferatele mele, însă nuanța pe care o am este mult prea închisă pentru perioada asta și va trebui să-l pun pe pauză până ajung la plajă.

Cum alegeți nuanța ideală: Alegerea fondului de ten trebuie să se bazeze pe nuanța și subtonul tenului dvs. Acestea indică cum arată tenul dvs. nemachiat și care sunt caracteristicile lui. Nuanțele fondului de ten YSL All Hours Foundation sunt de tip L (nuanță deschisă), M (nuanță medie) sau D (nuanță închisă) în combinație cu subtonurile C, N sau W.

  • Subtonuri reci (C) – tenul are o tentă roz și se arde ușor la soare.
  • Subtonuri neutre (N) – tenul nu are o tentă clar definită, nici de roz, nici de auriu.
  • Subtonurile calde (W) – tenul are o tentă aurie sau măslinie și se bronzează frumos și fără probleme.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search