luni, 15 aprilie 2024

Noile tratamente estetice Dermacte, inspirate de yoga facială


Top Line a lansat în premieră în România, la Silhouette Medical Beauty, noul concept de tratamente estetice profesionale DermActe, inspirate de yoga facială și tehnicile de masaj chinezești. Noile terapii sunt realizate conform unui protocol strict, recomandat de specialiștii francezi de la Academie Scientifique de Beaute Paris, și au rolul de a stimula fasciile, țesuturile conjunctive care învelesc mușchii faciali, și nu numai.


”Abordarea holistică în industria de frumusețe este un concept ce capătă din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani și oferă o perspectivă completă asupra frumuseții și sănătății pielii. Acest concept promovează frumusețea ca o reflexie a armoniei interioare. Noile tratamente DermActe sunt inspirate de yoga facială și medicina tradițională chinezească, având o abordare holistică: trup-minte-suflet, grație efectului de stimulare a fasciilor. 

Fasciile sunt țesuturi conjunctive care învelesc mușchii, oasele, organele și articulațiile, susținând structura întregului organism uman. Există legătură profundă între starea noastră de bine și țesuturile conjunctive care înconjoară toate organele, mușchii, oasele și fibrele nervoase. Prin aceste terapii se tratează atât dimensiunea fiziologică, cât și cea emoțională. Se obține astfel o senzație profundă de relaxare, o față mai relaxată, cu piele netezită și plină de volum", declară Diana Baicu, director general Top Line.


Ce este fascia și care este conexiunea între corp, minte și starea de bine


Noua terapie DermActe se bazează pe o știință de ultimă generație care dezvăluie pentru prima dată relația profundă dintre starea de bine și țesuturile conjunctive care înconjoară toate organele, mușchii, oasele și fibrele nervoase, numite «fascia». Fără fascia, corpul s-ar prăbuși, deoarece structurile nu ar fi legate între ele.

Fiind cel mai important organ senzorial al corpului, fascia este direct legată de sistemul nervos central, căruia îi transmite constant informații. Fascia influențează circulația sângelui, echilibrul hormonal, starea de spirit, conștiința și tensiunea musculară.

Putem vedea sistemul fascial ca pe o pânză de păianjen 3D care străbate neîntrerupt întregul corp, alcătuită din colagen, elastină și substanță extracelulară. Progresele medicale în domeniul fasciei tind să revoluționeze anumite aspecte ale medicinei. Am fost interesați de această terapie atât pentru dimensiunea sa fiziologică asupra pielii, cât și pentru dimensiunea sa emoțională, pentru a înțelege mai bine interconectarea minte-corp- sănătate.


DermActe a dezvoltat astfel două metode de terapie facială asociate cu tratamentele dermocosmetice anti-îmbătrânire DermActe, care au ca scop obținerea unei senzații profunde de relaxare și a unei fețe relaxate, netezite și pline de volum, datorită tonifierii mușchilor faciali și îmbunătățirii circulației sanguine.


Face Cupping Pro - Tehnologie avansată de lifting inspirată de medicina tradițională chineză

DermActe a inclus în noul tratament protocolul anti-îmbătrânire Face Cupping Pro, inspirat din medicina tradițională chineză. Terapia este realizată cu ajutorul unor cupe de aspirare ce ajută la efectuarea unui drenaj limfatic al feței pentru a elimina toxinele prezente în piele.

Această procedură estetică stimulează circulația sângelui, sporește producția de colagen și elastină. Pe lângă acțiunea sa anti-îmbătrânire, Face Cupping Pro are și proprietăți relaxante datorită acțiunii de trecere a ventuzelor care ridică țesuturile pielii și eliberează tensiunile. Mușchii sunt apoi relaxați, iar fața are un aspect întinerit.


În funcție de necesități, pot fi urmate trei tipuri de tratamente:

Tratament complet Face Cupping Pro- față, gât, decolteu – durată 50 min.

Tratament Eye Lift Perfect- pentru conturul ochilor - durată 15 min.

Tratament Neck & Decoletee Boost- pentru gât și decolteu – durată 15 min.

Face Sculpting Massage – remodelare a mușchilor faciali

Masajul facial DermActe Face Sculpting are un efect de remodelare datorită acțiunii sale asupra mușchilor faciali. Acesta presupune un masaj extern profund, un drenaj al țesuturilor și un masaj intrabucal care are ca scop relaxarea, umplerea feței și redobândirea unui ten radiant.

Acest protocol nou și unic începe cu o detoxifiere, o eliberare a tensiunilor cervicale și craniene, pregătind corpul pentru primirea tehnicilor faciale și îmbunătățind impactul drenajului efectuat pe față. Durata tratamentului este de 30 min.


Ce produse DermActe sunt utilizate în timpul tratamentelor

În timpul celor două tipuri de terapii sunt utilizate produse profesionale DermActe, dezvoltate pe baza nanotehnologiei, a nanoemulsiilor ce oferă formulelor calitate, stabilitate, eficacitate și senzorialitate.

Protocolul de tratament asociază un exfoliant, pe baza de silica si celuloză, pentru exfolierea profundă a tenului. 

Terapia fasciilor, fie că se execută cu ajutorul tratamentului FACA CUPPING PRO, fie prin FACE SCULPTING MASSAGE, implică folosirea unui gel de masaj, formulat pe bază de acid hialuronic 2D (cu masă moleculară mică) și aloe vera, cu rol de echilbrare a tenului. 

La finalul terapiei de aplică un ser pentru conturul ochilor, cu rol reparatoe, și o mască cu multivitamine, care activează răspunsul imun al pielii.




Noile tratamente DermActe sunt disponibile la Silhouette Medical Beauty și, în curând, în saloanele și clinicile partenere Top Line.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search