marți, 25 iunie 2024

3 coafuri cool pentru sezonul festivalurilor


Sezonul de vară abia a început, iar OGX® are produsele ideale pentru a obține coafura perfectă pentru toate festivalurile de vară. Trei look-uri și trei produse de îngrijire a părului din gama Argan Oil of Morocco pentru a face din fiecare eveniment un succes.

1. O împletitură super cool

Împletitura este coafura supremă de festival, combinând utilul cu... stilul! Pentru a obține o împletitură super cool, care rezistă toată ziua și face față ritmului muzicii, OGX® recomandă aplicarea măștii hidratante, din una dintre cele mai populare game ale sale - Argan Oil of Morocco - bogată în vitamina E și antioxidanți. Acest produs întărește firul de păr, oferindu-i, în același timp, o textură mătăsoasă și strălucitoare. În plus, parfumul său te va face să te simțiți mereu fresh, pregătită să te bucuri de muzică și de soare.


2. Părul prins în coadă - Ideal pentru căldură

Când temperaturile cresc, părul prins sus în coadă devine alegerea ideală pentru un look care este în egală măsură cool și elegant. În acest caz, OGX® sugerează să folosești balsamul său Moroccan Argan Oil (uscat) pentru a combate firele de păr rebele și pentru a spune adio electrizării. Îmbogățit cu vitamina E, balsamul revitalizează, hrănește în profunzime și adaugă un plus de strălucire.


3. Păr drept, glossy

Pentru un aspect elegant și atemporal, părul drept, strălucitor este alegerea ideală. OGX® recomandă Penetrating Argan Oil pentru un finisaj neted și lucios. Aplicat înainte de îndreptare, acest ulei hrănitor ajută la protejarea împotriva deteriorării provocate de căldură, reduce electrizarea și adaugă un plus de strălucire. Rezultatul este un păr neted, mătăsos și ușor de aranjat, perfect pentru orice eveniment în aer liber. 

 

Odată cu sosirea verii, este timpul să sărbătorim vremea însorită, vibrațiile pozitive și momentele de distracție. OGX® este aliatul perfect pentru a obține cele mai cool look-uri de festival. Cu OGX®, părul este întotdeauna gata să iasă în evidență și să strălucească!


ȘAMPON ARGAN OIL OF MOROCCO
Preț recomandat*: 40,95 lei

BALSAM DE PĂR ARGAN OIL OF MOROCCO
Preț recomandat*: 40,95 lei


MASCĂ DE PĂR ARGAN OIL OF MOROCO
Preț recomandat*: 46,95 lei


ULEI DE PĂR ARGAN OIL OF MOROCO
Preț recomandat*: 46,95 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search