marți, 18 iunie 2024

Rihanna este noua imagine a parfumului j'Adore DIOR

Rihanna este noua imagine a parfumului j'Adore DIOR, după 20 de ani în care Charlize Theron a ocupat acest loc! Rolul acesta i-a revenit inițial în 2004, atunci când actrița recompensată cu Oscar pentru rolul său din Monster a fost numită imagine a parfumului iconic al casei, j’Adore.

În toamna anului trecut, Charlize Theron spunea că „este entuziasmant să încep un nou capitol al acestui parteneriat. De-a lungul a 20 de ani, a fost o onoare pentru mine să colaborez creativ cu casa. Sunt mândră de tot ce am putut să creăm împreună și să mă alătur Dior în a celebra frumusețea bijuteriilor și a liniei de produse de îngrijire.”

Charlize Theron este doar un nume de celebritate care a reprezentat Dior, alături de Rihanna, care a fost prima femeie de culoare în rolul de ambasadoare a unei linii (numită în 2015), Isabelle Adjani, Monica Bellucci, Milla Jovovich, Eva Green, Marion Cotillard, Natalie Portman, Jennifer Lawrence sau Rosalia, printre altele, potrivit elle.ro.

În afară de a servi drept imagine a produselor casei, Theron a și lucrat alături de brand și de propria fundația proprie, Charlize Theron Africa Outreach Project, la felurite proiecte umanitare.

Acum, Rihanna este cea care va prelua rolul de ambasadoare j’Adore de la Charlize Theron, iar astăzi a devenit certitudine ceea ce până acum era o informație la nivel de zvon.


„Divizia Parfums Christian Dior este încântată să o întâmpine pe iconica Rihanna, ale cărei multiple talente, frumusețe remarcabilă și farmec universal întruchipează acum lumea j’Adore.”, se arată în comunicatul de presă care anunță și că imaginile de campanie vor fi făcute publice începând cu 1 septembrie. 

„Este o onoare și o misiune să fiu noua imagine a j’Adore. Acest parfum, pe care îl știu și îl iubesc de atâta timp, înseamnă mult pentru o mulțime de femei. De-abia aștept să mă alătur acestei aventuri și să contribui la ea prin ceea ce înseamnă lumea mea, povestea mea, rădăcinile mele, dar și propria mea creativitate și feminitate”, a declarat Rihanna. 

Veronique Courtois, CEO al Parfums Christian Dior, a declarat că probabil Christian Dior însuși ar fi adorat-o pe Rihanna: „Visul ei de aur promite să fie unic, reflectând o esență care este prezentă pentru femei și își menține strălucirea. Talentul ei neobișnuit, îndrăzneala și frumusețea ei captivantă ale unui star absolut sunt întruchiparea perfectă a feminității uimitoare, puternice, imaginate de Dior, care transcende generațiile.”

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search