vineri, 5 iulie 2024

Bermagotă și Verbină? Yes, please!Bergamota și Verbina sunt două dintre plantele a căror aromă o caut mereu în parfumuri, cosmetice sau lumânări parfumate! Ador combinația dintre ele, dar și pe fiecare în parte! M-am super bucurat când am văzut această gamă în portofoliul Kiss by Fiterman!

Iată câteva recomandări esențiale pentru îngrijirea corpului pe timp de vară:
 
1.  Curățarea pielii – este esențial să îți cureți pielea pentru a elimina transpirația, uleiurile și impuritățile. Dușurile reci sau călduțe sunt preferabile celor fierbinți care pot usca pielea.

Majoritatea gelurilor de duș obișnuite au un pH mai mare de 7, ceea ce favorizează deshidratarea și iritarea pielii. Acidul lactic din compoziția gelului de duș Kiss Bergamot & Verbenă îi conferă acestuia o valoare a pH-ului apropiată de cea a pielii, ceea ce împiedică alterarea florei normale și protectoare a pielii, prevenind deshidratarea și iritațiile. În plus, acidul lactic ajută la reînnoirea celulară, exfoliază și îmbunătațește textura și aspectul pielii. Formularea este blândă, neagresivă, lăsând pielea hidratată, moale și catifelată, fără senzația de „piele uscată”.
 
2. Hidratare corectă – căldura și transpirația pot duce la deshidratare, așa ca folosește loțiuni sau creme hidratante pentru a menține pielea sănătoasă.
Untul de corp cu Bergamot & Verbena de la Doctor Fiterman Kiss te cucerește iremediabil cu aroma fresh cu note de citrice verzi, ce te va face să visezi la o zi răcoroasă de vară pe malul unui lac de munte.
Cu o textură bogată în unt de Shea și ulei de Cocos, untul de corp Kiss Bergamot & Verbena restructurează, protejează și catifelează pielea, pătrunde rapid în piele și îi conferă o hidratare îndelungată, de până la 8 ore.
După o zi activă sau dimineață, răsfață-ți pielea cu o loțiune care îți îmbracă corpul într-un parfum delicat, hidratează intens și lasă pielea fină și mătăsoasă. 

Loțiunea de corp Kiss Bergamot & Verbena conține glicerină, care reține apa în piele, crescând astfel semnificativ gradul de hidratare al acesteia și redându-i elasticitatea și fermitatea. Pantenolul sau provitamina B5 stimulează reînnoirea celulelor pielii, îmbunătățindu-i textura și aspectul. Împreună cu alantoina are efect calmant, antiiritant, loțiunile de corp KISS fiind astfel potrivite și persoanelor cu piele ușor sensibilă, delicată.
 
3. Nu uita și de exfoliere – aceasta îndepărtează celulele moarte și menține pielea netedă.

Adoptând aceste sfaturi, vei putea să te bucuri de sezonul estival, menținându-ți pielea sănătoasă și strălucitoare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search