duminică, 24 mai 2009

Cea mai frumoasa diva din toate timpurile!



Cu riscul de a mai ofta, inca o data, dupa perioada copilariei, simt nevoia (nu stiu de ce:) ) sa va prezint cea mai frumoasa diva din toate timpurile ..pentru mine, cel putin. Imi da o senzatie atat de placuta numai simpla imagine a preferatei copilariei noastre, Sandy Belle si imi amintesc cu foarte multa placere cum asteptam in fiecare seara sa inceapa desenele animate. Am incercat si acum sa mai urmaresc cateva episoade pe youtube insa nu mai are acelasi farmec :( Acum 20 de ani le urmaream cu alti ochi si e normal asa, dar nu mi-e dor de Sandy Belle cat imi este dor de sentimentul pe care il aveam atunci cand ma uitam la TV total acaparata de Sandy Belle.
Putea sa arda blocul, sa fie cutremur de 20 de grade, sa fiu obligata sa pierd toata noaptea pentru a termina temele, NIMIC nu ma putea face sa pierd un episod. Imi amintesc ca eram atat de fericita cand incepeau si foarte trista cand se termina un episod. Stiu ca am plans 2 saptamani atunci cand o vecina nu a vrut sa-mi imprumute si mie o caseta video cu toata seria Sandy Belle :)
Stiu ca la ora de desen si chiar in pauze, o desenam pe Sandy Belle si concuram cu fetele pentru o imagine cat mai perfecta a zuzei blonde. Eram atente la fiecare fir de par, la rochitele ei, la tot si aveam acasa un perete intreg tapetat cu ea cu toate ca mama nu ma lasa niciodata sa lipesc postere, asa cum vedeam eu ca au toti copiii. Ah, si profa de franceza, ne-a invatat versurile si asteptam cu atata bucurie ora de franceza ca sa mai cantam Sandy Belle.
Nu stiu de ce scriu asta, dar, ca idee, Sandy Belle nu este deloc o diva de carton :) si nici Lidia sau Candy . Cunoscatorii stiu! :)

Iar in cazul in care vi s-a facut dor, ascultati aici:

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search