sâmbătă, 16 mai 2009

Michael Jackson are cancer

Michael Jackson a fost diagnosticat de curand cu cancer de piele, in varianta incipienta, insa cantaretul in varsta de 50 de ani este determinat sa se vindece total.
Medicii au descoperit celule canceroase in partea de sus a corpului si a fetei, dupa ce Michael a fost supus unor investigatii amanuntite. De, ce sa-i faci daca s-a automutilat toata viata prin tot felul de operatii estetice!!! Michael spera intr-o refacere completa, pentru a se putea reintoarce in iulie pe scena, perioada in care si-a programat un tur de forta, in care va sustine 50 de concerte, la Londra. Biletele pentru toate spectacolele au fost vandute deja, reintoarcerea sa pe planul muzical valorand peste 150 de milioane de dolari.

Cantaretul este ingrijorat, insa medicii din Beverly Hills i-au dat asigurari ca se poate trata pana la data inceperii concertelor. Jacko, a primit diagnosticul luna trecuta, in ultima vreme el fiind vazut cu fata si capul acoperite cu o masca dermatologica si o casca. De asemenea declansarea bolii sale este pusa pe seama unei eruptii de pete pe piele (gen vitiligo), o boala care afecteaza pigmentarea.Vedeta a fost avertizata de catre US Federal Drug Administration ca aceasta ar putea fi o potentiala consecinta a incercarii sale de a-si albi pielea, insa Michael Jackson neagra ca ar fi folosit vreodata produse de depigmentare a pielii.


In prezent, Michael se afla in pregatiri intense in LA, lucrand zilnic la pasii sai faimosi pentru a nu-si dezamagii fanii in concertele de peste 2 ore pe care si le-a programat in acest tur.

El a promis ca va schimba peste 22 de costume si nu va uita nici de celebrul sau dans „zomby”, din Thriller. Managerul sau Dr Tomhe a declarat ca nu mai are timp decat pentru copii sai Prince, 11, Paris Katherine, 10 si Prince Michael II, in varsta de 5 ani.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search