joi, 11 iunie 2009

Dani bate Magheru pe motocicleta cu trei roti de 20.000 E



Atunci cand esti vedeta, primesti cadouri cu nemiluita, incepand de la haine si pana la masini foarte scumpe. Multe companii se bat pe imaginea ta pentru ca le aduci reclama. Daca Banica jr si Andreea Marin conduc BMW-uri primite gratuit in schimbul unei reclame avantajoase pentru ambele parti, Dani Otil primeste motociclete. Pasionat de automobilele pe 2 roti, iubitul Mihaelei Radulescu participa la diverse concursuri de enduro prin tara, promovand astfel aceste competitii si primind in schimb diverse daruri, foarte costisitoare, de altfel.

Ultima "jucarie" pe care Dani a primit-o este o motocicleta cu trei roti, o fitza foarte costisitoare, dar mult mai sigura decat un motor clasic, cu 2 roti. Date tehnice: Brudeli Leanster are un motor KTM de 654cc si 47kW la 7.500 rpm. La o greutate a intregii motociclete de 238 kg, acest motor permite o viteza maxima de peste 170 km/h. Se poate oricand trece de pe autostrada pe un teren accidentat, fara nicio setare in plus..Costa 21.000 de euro!!

In seara aceasta, pe cine vad pe Magheru? Pe Dani! avea casca si echipament de protectie si nu i se vedea chipul, insa tot reusea sa atraga atentia prin vehiculul mai putin obisnuit. Abia cand s-a oprit la semafor, in fata la Mc'Donalds pentru ca venea dinspre Victoriei (probabil de la Mihaela, asta in cazul in care se afla in tara si se indrepta spre casa, in Vitan) a putut fi identificat.

Eu eram cu o prietena care il cunoaste de multi ani si nebuna :) a inceput sa-l strige "Dani!!! Dani!!!" de se uitau oamenii adunati la semafor ca la urs :))) A observat-o si el si am schimbat cateva cuvinte. A vrut sa vina la noi, dar pentru ca nu se incadrase pe banda de inainte, nu a mai putut sa faca dreapta spre noi si a plecat, dupa ce a fost bine claxonat de soferii din spatele lui :)

Nu am reusit sa-i fac o poza sa va arat jucaria lui, dar cam asa arata!
PS: nu e Dani ala din poza :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search