joi, 18 iunie 2009

Ce sexy e Romanita la 45 de ani!!!

Ne-am obisnuit sa ne uitam mereu in ograda vecinilor nostri de peste hotare si sa admiram frumusetile lor, gandindu-ne ce frumos arata una sau alta dintre doamnele de pe covorul rosu, la o anumita varsta. De cate ori nu ne-am mirat ce bine arata Demi Moore sau Sharon Stone, insa mai rar le apreciem si pe frumoasele noastre doamne care s-au pastrat neschimbate si fara atat de multe operatii estetice ca divele de peste Ocean. Le trecem cu vederea, ca si cand ni s-ar parea ceva normal sa arate bine, ca doar sunt vedete si ne lovim de ele la tot pasul. Un bun exemplu in acest sens este Romanita Iovan.

Am vazut-o de foarte multe ori prin reviste si chiar la prezentarile ei de moda, insa de fiecare data tinuta era una oficiala si nu am putut observa cat de frumoasa este Romanita la 45 de ani, pana astazi. Ne-a invitat la Clubul Dimplomatilor pentru a ne anunta ca pe 4 iunie a implinit 18 ani de cariera, insa petrecerea se tine astazi cu peste 200 de invitati. Era imbracata in blugi rupti (preferatii mei-mi se par ffff sexy) si o camasuta alba, simpla, nu transparenta, nu decoltata, dar foarte sexy, nemachiata, fara o coafura speciala.

Despre silueta nu mai spun nimic, desi arata bestial, tinand cont si de faptul ca acum 2 ani si ceva a adus pe lume un copil. Alaturi de ea era iubitul ei, avocatul Iulian Gogan si, desi nu au facut risipa de gesturi tandre, ba chiar se purtau ca doi partneri de afaceri, nu am putut sa nu observ cat de bine se potrivesc, ce frumosi sunt impreuna si cat de fericiti pareau amandoi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search