luni, 29 iunie 2009

Raluca si Walter Zenga vor avea o fetita!


Aflati in vacanta la Miami, Raluca si Walter Zenga au primit o vestea ca vor fi parintii unei fetite, lucru simtit de mama, cu mult timp inainte de verdictul medicilor.
Iata ce scrie Raluca pe blog:

"La Cedars-Sinai Hospital din Miami ni s-a confirmat ceea ce o mamica-in-devenire simte de ceva vreme…si viseaza (sunt acele aparitii in vis de ireala intensitate, care comunica o senzatie de incredibila dulceata: din strafundurile propriei fiinte, un moment de claritate si certitudine, ca si cum ti s-ar fi deschis pentru o clipita un culoar divin)- asteptam o fetita!

Speram cu atatea emotii intr-un astfel de moment- incat constientizarea sa este o cufundare delicioasa intr-o cupa de nectar! Un sirop de beatitudine in care s-au topit toate temerile, si care iti lasa pur si simplu un gust de genuina recunostinta: mi se intampla ceea ce ne-am dorit!

Sunt doar la jumatatea drumului- dar sa stiu ca la mine in pantece creste o micuta printesa ma face sa ma simt mai aproape de momentul in care o voi avea in brate, mai aproape de a sorbi din ochi iubita faptura, care in urma cu cateva zile si-a facut simtita prezenta, cu primele miscari fetale perceptibile! Superficiala ramane deci un domeniu roz, glazurat violet, cu toata cochetaria feminina exasperanta posibila".
16:08 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad