luni, 29 iunie 2009

Raluca si Walter Zenga vor avea o fetita!


Aflati in vacanta la Miami, Raluca si Walter Zenga au primit o vestea ca vor fi parintii unei fetite, lucru simtit de mama, cu mult timp inainte de verdictul medicilor.
Iata ce scrie Raluca pe blog:

"La Cedars-Sinai Hospital din Miami ni s-a confirmat ceea ce o mamica-in-devenire simte de ceva vreme…si viseaza (sunt acele aparitii in vis de ireala intensitate, care comunica o senzatie de incredibila dulceata: din strafundurile propriei fiinte, un moment de claritate si certitudine, ca si cum ti s-ar fi deschis pentru o clipita un culoar divin)- asteptam o fetita!

Speram cu atatea emotii intr-un astfel de moment- incat constientizarea sa este o cufundare delicioasa intr-o cupa de nectar! Un sirop de beatitudine in care s-au topit toate temerile, si care iti lasa pur si simplu un gust de genuina recunostinta: mi se intampla ceea ce ne-am dorit!

Sunt doar la jumatatea drumului- dar sa stiu ca la mine in pantece creste o micuta printesa ma face sa ma simt mai aproape de momentul in care o voi avea in brate, mai aproape de a sorbi din ochi iubita faptura, care in urma cu cateva zile si-a facut simtita prezenta, cu primele miscari fetale perceptibile! Superficiala ramane deci un domeniu roz, glazurat violet, cu toata cochetaria feminina exasperanta posibila".

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search