vineri, 26 iunie 2009

Incredibil, dar adevarat! A murit Michael Jackson!!!


Am aflat deja de cateva ore vestea si tot nu pot sa cred asa ceva! Mi se pare ca e o gluma, o farsa de prost gust pusa la cale de cineva din staff-ul lui pentru a atrage atentia asupra lui...E aberant ce spun, dar si mai aberant mi se pare ce vad la stiri! Cum sa moara MICHAEL JACKSON????????? Mi s-ar fi parut absurd pana si gandul asta. Adica, am copilarit cu muzica lui, am plans cand a venit in Romania, ma jeleam cu prietenele mele de cate ori ascultam piesa "Heal the world", colectionam postere, de CD-uri nu mai spun...stiam ca e bine si ca se pregateste de un turneu..si acum aud ca a murit! What the fuck??!!???

Din pacate este adevarat! Era cunoscut faptul ca, in ultimii ani, starea de sanatate a "regelui muzicii pop" se deteriorase considerabil, dar ma gandeam ca este pe maini bune, ca are cei mai buni doctori din lume si ca isi permite orice fel de medicament, cat de scump ar fi fost... Cu toate aste, Michael a murit in noaptea de joi spre vineri, la 02.25 (ora Romaniei), in urma unui atac de cord. Pe 20 august ar fi implinit 51 de ani! :(
Înainte să anunţe decesul, Los Angeles Times relata că starul pop a fost dus de urgenţă la un spital din Los Angeles de către un echipaj de pompieri paramedici, care l-au găsit fără suflare când au ajuns la domiciliul cântăreţului. Cotidianul afirma că paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul la centrul medical UCLA.

La centrul medical UCLA, toate intrările către camera de urgenţă au fost blocate de gărzile de securitate şi nici măcar personalului spitalului nu i se permitea să intre. Câţiva oameni erau înăuntru, în picioare, în zona de aşteptare, majoritatea cu lacrimi în ochi.

Michael Jackson anunţase un turneu de întoarcere pe scena pe care o părăsise de câţiva ani, turneu ce trebuia să înceapă luna viitoare, la Londra, urmând să continue până în martie 2010. În ultimele două luni, cântăreţul a făcut repetiţii în zona Los Angeles, pregătindu-se pentru seria de concerte.

Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse în vânzare în martie, s-au epuizat în câteva minute.

Michael Jackson a vândut în timpul vieţii în jur de 750 de milioane de discuri, care, adăugate celor 13 premii Grammy pe care le-a obţinut, fac din el cea mai de succes vedetă din toate timpurile.

let's remember....Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search