sâmbătă, 11 iulie 2009

Andra,Delia,Josan si Jean de la Craiova,umiliti de Pro TV

Pro Tv a lansat, vineri seara, o noua emisiune: "Serviti, va rog", unde patru vedete lucreaza timp de o saptamana intr-o pensiune turistica pentru a strange bani pentru niste cauze nobile. Toate bune si frumoase mi-am zis. Au luat cate putin de la "Schimb de mame", un pic de la "Dansez pentru tine" si foarte mult de la "Cireasa de pe tort".

"Vedetele fac si imposibilul sa multumeasca pretentiosii clienti si asta pentru ca au o motivatie foarte puternica. Fiecare vedeta lupta timp de o saptamana pentru o familie numeroasa, dar saraca pentru care notiunea de “vacanta” este doar un vis. Cel care multumeste clientii, care ingrijeste bine pensiunea face fata situatiilor de criza aparute, astiga o vacanta de vis pentru familia numeroasa. Fiecare vedeta incerca sa-si tina promisiunea facuta familiei pentru care lupta si sa obtina cel mai mare punctaj al saptamanii pentru a castiga vacanta de vis pentru ei", se arat intr-un comunicat al Pro Tv. Aiurea!!.

Aseara, cum va spuneam, a fost prima emisiune, unde vedetele participante au fost Andra, Delia Matache, Jean de la Craiova si Catalin Josan.
Dupa parerea mea, emisiunea este o rusine si o bataie de joc la adresa cantaretilor. Acestia au fost cazati la o pensiune unde au fost obligati sa doarma cate doi in camera in acelasi pat. Saracii Catalin si Jean au fost obligati timp de o saptamana sa imparta o dormeza de pe vremea lui Pasvante Chioru'....

Plus ca gazda lor, patronul pensiunii, unul nea Marin, era un libidinos de prima clasa. Sa fi vazut cum le imbratisa pe Delia si pe Andra.... Plus ca era de o nesimtire iesita din comun. Bine, nesimtire impusa si de cei de la Pro Tv, probabil. I-a sculat pe saracii oameni de la ora 5 dimineata si i-a muncit pana noaptea tarziu, acestia neavand timp nici macar sa manace. Pai sa-mi arate mie Pro Tv-ul si nea Marin al lor ce angajati in tara asta muncesc de la 5 dimineata la 12 noaptea???? Nici macar masinile nu lucreaza atat de mult. Plus ca anumite conditii din acea pensiune lasa foarte mult de dorit.

De exemplu, Jean de la Craiova, care a venit la filmari direct de la o nunta, a fost pus sa mulga vaca, sa coseasca si sa curete grajdul. Pai nici sa ma bati nu as manca de la pensiunea lui nea Marin de la Pro Tv!!!! Daca ati vedea ce mizerie era in grajd, in curte si in coteturile gainilor si a porcilor!!! Plin de baliga si de urina. Hai sa fim seriosi, ca doar cei mai imputiti oameni lasa animalele intr-un astfel de jeg. Da, iar nesimtitii de la Pro Tv au avut pretentia ca Jean sa curete imputiciunea lasata de patronii pensiunii.

La fel vor fi puse in editiile viitoare si celelalte vedete. Nu mai spun ca vaca de la pensiune avea vitel si era foarte violenta, ca mugea ingrozitor pentru ca se speriase de reflectoarele cameramanilor si era sa o impunga pe Andra....

Apropos de Andra...mai, daca nu a gatit saraca de dimineata pana noaptea. Delia, la randul ei, a spalat vase la fel de mult...Pe langa toate astea, cand aveau si ei un minut liber, sa bea o gura de apa, aparea cate un copil nesuferit, venit cu parintii la pensiune si care intreba: "Ce faci Delia?". Ma uitam aseara cum se vedea pe fata celor 4 concurenti supararea si parerea de rau ca au acceptat inscrierea la o asemena emisiune. Delia a avut chiart si cateva iesiri nervoase. Si am inteles-o si ii dau dreptate in totalitate. Frate, inteleg si eu ce este un reality show, dar asta nu inseamana ca iei niste oameni si ii umilesti doar de dragul de a face audienta. Cei de la Pro Tv au uitat,a probabil, ca este vorba de o emisiune de divertisment inainte de toate!!!

Da, bun, pune-i sa coseasca, sa gateasca, sa serveasca, dar in limita bunului simt, nu sa ii extenuezi la maximum. Ofera-le conditii, da-le mancare, si ia-le gazda libidinoasa de pe cap.

PS: Nu luati in seama zambetele celor doua cantarete din pozele de mai sus!!! In emisiune au fete naturale si sunt incercanate, planse si foarte, foarte obosite si se vede de la o posta ca nu le convine absolut deloc situatia!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search