sâmbătă, 10 octombrie 2009

Brianna Caradja spala masini cu sampon baubil


Pe criza asta, orice idee de afacere este bine-venita. Daca ai un strop de bani pusi deoparte, merita sa-i investesti, doar, doar reusesti sa scapi de problema banilor. Chiar si cei mai priceputi oameni de afaceri au constatat ca ideile care pana acum un an le aduceau bani cu carul, acum i-au “ajutat” sa dea faliment.

Desi spune ca nici vorba sa aiba neajunsuri financiare, Brianna Caradja a gasit o metoda inedita de a-si rotunji veniturile. Impreuna cu fiul sau cel mare, printesa a deschis o spalatorie de masini ecologica. Nimic nou pana acum, am putea spune! S-au mai gasit si alti curajosi sa se implice in afaceri care nu polueaza mediul, insa blonda este singura din tara care nu foloseste apa pentru a lustrui masinile bucurestenilor.

Brianna a comandat special din Franta o gama de produse care nu numai ca nu polueaza mediul, dar nici nu contin vreo urma de compusi chimici. “Sunt atat de naturale, incat se pot bea!”, ne-a spus Caradja mandra de investitia ei. “Sampoanele si ceara folosite de noi nu agreseaza nici vopseaua masinii, ba chiar o protejeaza de mizeriile facute de pasari, apa de ploaie sau zgaraieturi usoare!”, este convinsa printesa.

Nici vorba ca Brianna sa culeaga laurii acestei idei de afaceri. Fiul sau este cel care se ocupa de tot, primind din partea mamei sale un usor sprijin financiar. “Nu vreau sa se creada ca este firma mea. Sunt foarte mandra ca baiatul meu este foarte muncitor, un tanar bine crescut si nicidecum un pusti de bani gata care cheltuie banii parintilor. Eu doar l-am ajutat, insa el este seful”, ne-a spus blonda.

Investitia se ridica undeva la 6.000 de euro si, desi se afla abia la inceput, iar oamenii nu sunt foarte increzatori in aceste metode noi de a-si intretine masina mult iubita, cei care au trecut pragul spalatoriei au fost foarte incantati de rezultat. Brianna crede ca unul cate unul, oamenii vor renunta la spalatoriile traditionale care consuma cantitati mari de apa si chimicale. Tocmai de aceea, printesa nu se teme de criza si considera ca afacerea va da roade.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search