joi, 8 octombrie 2009

S-a maritat Madalina Manole!


Departe de ochii si urechile ziaristilor care abia asteptau sa o vada in rochie de mireasa, Madalina Manole s-a maritat cu alesul inimii ei, Mircea Petru. Cantareata de 40 de ani nu a ales nici un restaurant luxos si nici un club de fite pentru a sarbatori evenimentul. Locul in care a spus "da" in fata preotului a fost un schit retras din Moldova, in prezenta familiei si a prietenilor foarte apropiati.
Extrem de emotionata, Madalina spune ca a plans atat la oficializarea cununiei, dar si la botezul baietelului ei care a avut loc in aceeasi zi, in weekendul care a trecut. Cantareata a purtat o rochie "alba, eleganta, minunata, dar nu lunga ca o rochie de mireasa, ci mai scurta..".
Foarte discreta cu viata personala de la o vreme incoace, Madalina nu vrea sa ofere alte detalii si nici macar numele nasilor nu il face public. Astazi, baietelul ei, Petru a implinit patru luni! La multi ani!

foto: Mediafax
Stefania spunea...

Mai, ea in tinerete a fost un fel de Monica Columbeanu a acelor vremuri. Un pic mai talentata, recunosc! Si-a expus viata personala cu regretatul Serban Georgescu de cate ori a avut ocazia. Plus ca daca nu era el, noi poate nu am fi auzit niciodata de Madalina Manole.

Si cum a fost casatorita si din interes, RESPECT, va rog sa ma scuzati, va dati seama ca nici foarte bine nu se simtea.

Acum, ca e fericita, in sfarsit, o inteleg ca vrea sa-si tina bucuria numai pt ea si pt cei dragi. Inteleg ca vrea si ea, in sfarsit, intimitate.

As spune mai multe, dar mi-e teama sa nu zic ceva de morti. Stiti vorba aia, despre morti numai de bine....

ina bixade spunea...

Madalina M mi-aminteste de adolescentza mea!!!!

Zuzele spunea...

@Stefania: :)
@Ina Bixade: Da, si mie de copilarie!! Ii stiam toate cantecele :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search