marți, 13 octombrie 2009

Elena Carstea nu are bani de medicamente


A trecut cu bine peste operatia de embolizare prin care i-a fost inchis un anevrism cerebral, insa medicamentele o costa o avere. In conditiile in care Elena Carstea nu mai are nici macar un dolar in buzunar si datorii de peste 40.000 de dolari catre spitalul din Florida, situatia nu este roz deloc. Silvia Dumitrescu, prietena buna cu Elena, ne-a dezvaluit ca artista se simte bine si ca se reface incet, incet, insa nu mai are bani pentru medicamente. De altfel, dupa operatie ar fi trebuit sa mai ramana cateva zile in spital, dar nu si-a mai permis acest "lux". In speranta ca o pot ajuta astfel, prietenii din tara ai cantaretei au deschis un cont la BCR unde se pot dona bani pentru Elena. Iata contul, in caz ca se sesizeaza cineva:

BCR sector 1, cod IBAN RO89RNCB0318019737450001

Replica Zuzei O: Draga G, eu nu as dona bani nici sa ma pici cu ceara pt acest caz. O datorie de 40.000 de dolari nu este deloc mare. Si eu am o astfel de datorie si muuuuulti alti romani. Ma bucur ca Elena carstea a trecut cu bine peste operatie si mi-a parut foarte rau cand am auzit de ce boala sufera, dar pana la a-i plange de mila e cale lunga..... Se plangea mama ei ca sotul ei castiga foarte putin, doar 2.500 de dolari pe luna!!!!!!!1 hellooo!!!!! 2.500 de dolari pe luna! Cati dintre voi, dragii nostri cititori castigati 2.500 de dolari pe luna???? Cati dintre voi, dragii mei cititori aveti credite mai mari de 40.000 de dolari? Bag mana-n foc ca aceia care vor raspunde afirmativ la cea de-a doua intrebare vor fi muuuuuult mai multi decat cei care se vor incadra in prima varianta.

Asadar, draga Elena Carstea, iti uram multa sanatate, fericire si tot binele din lume! Dar nu mai pune conturi la dispozitia amaratilor de romani. Pai daca eu donez pt tine, care ai castigat o carca de bani la viata ta care nu stai in chirie ca majoritatea dintre noi, pentru un copil amarat orfan ce ar trebui sa mai fac????
Anonim spunea...

2500 de dolari nu este un salariu deloc mare in US.Asa ca, nu mai faceti comentarii inutile.

Anonim spunea...

pai zuza O are dreptate. acu citiva ani cind s-a mutat in State se lauda peste tot ce bogat e Glenn si ce nunta de vis i-a facut.

Anonim spunea...

si daca s-a laudat care e problema? nu inteleg ce legatura are! a zis destul de clar ca barbata-su castiga foarte bine, insa criza i-a afectat foarte mult salariu. Si, repet! 2500 de dolari e un salariu de rahat in america. atat castiga o menajera in spania!!! asta nu inseamna ca isi poate permite o operatie de 120.000 de dolari!

victoria spunea...

Nu mi se pare normal sa astepte bani de la altii. De ce? E viata ei, sanatatea ei, o priveste. Prefer sa donez pentru un copil necajit, care chiar are probleme, decat pentru vedeta Elena Carstea.

Zuzele spunea...

victoria, poate n-ai fost pe faza, dar un anevrism cerebral chiar este o mare problema. si elena carstea nu a cerut bani de la nimeni, au ajutat-o cei care au vrut. toti oamenii cu probleme sunt egali, nu trebuie sa faci diferenta intre ei...unul merita bani, altul nu. daca nu vrei sa donezi, ok, dar nu mi se pare frumos cum gandesti.

Zuza O spunea...

Hihihi de controverse am creat! Draga Victoria, eu sunt de acord cu tine!

Anonim spunea...

@anonim: da..criza e de vina pentru tot. daca cistiga atit de bine, se intimplau doua chestii: avea asigurare medicala (da, o necunoscuta in US) si 2. avea "bani albi pentru zile negre". Da' asa iese frumos minciunica la suprafata.

victoria spunea...

Zilnic mor copii din cauza bolilor de inima, rinichi, ficat. Sa zicem ca ma imbolnavesc eu: ii pasa cuiva de mine? Nu prea. Dar de dl Cristi Minculescu ii pasa? Bineinteles. Sau de un orfan care chiar nu se poate descurca singur? Aici nu se mai poate interveni, nu-i asa? :-( Nu am nimic personal cu doamna Carstea, ii doresc multa sanatate. Macar dumneaei e operata, spre deosebire de atatea si atatea persoane care asteapta minuni.
Cat despre faptul ca nu ti se pare frumos cum gandesc, asta e. Totusi, frumusetea, in general, e perceputa diferit de fiecare :-)
Numai bine!

Anonim spunea...

Zuza O are pe undeva dreptate. Prietenii Elenei,care presupun ca sunt si ei din lumea asta artistica, ar fi trebuie sa puna mana de la mana si sa stranga ceva pentru PRIETENA Elena, NU sa deschida conturi! Puteau foarte bine sa apeleze(sub puterea notorietatii si a numelui) la cei cativa romani cu notorietate si ei, pentru a oferi un suport PRIETENEI Elana.

Voi spuneti ca oamenii bolnavi sunt toti la fel...Hmm. in fata bolii da! Dar nu in fata opiniei publice, a donatorului! De ce? pentru ca sansele la ajutor banesc sunt mult mai mari pentru o persoana publica- se aude mai repede, mai des, despre cazul respectiv. Din pacate, aceiasi sansa nu o are si persoana X din satul Y.

Asa ca, prieteni ai artistei, pune-ti mana si faceti cheta daca vreti sa AJUTATI cu adevarat. Nu cereti ajutor de la cei care nu au nici notorietatea voastra, nici banii vostri, ca mai apoi tot voi sa adunati laurii...ca ce mare chestie ati facut.Da, voi, ca numele vostru e implicat nu al Popescai din Cucuienii de munte.

Anonim spunea...

Vreau sa donez si eu acum: "Multa sanatate Elenei Carstea!!!" Cit despre bani... si eu am mama in spital si din bun simt nu cer la nimeni ... PT CA NIMENI NU-MI DA!...ma descurc cum pot!
ASA E FRUMOS!

Anonim spunea...

Vad comentarii pro si contra. Cred ca unii care comenteaza pe aici nu au simtul realitatii si bunul simt deloc dezvoltat. "In america 2.500 nu inseamna nimic". Da cine te pune sa stai mai acolo? -> drept urmare : imi fac si eu credite, ma duc intr-o tara straina, ma simt bine si apoi le spun oamenilor ca nu mie atat de bine cat as vrea eu. Nu vreti sa imi trimiteti si mie niste bani, daca tot aud ca dati in stanga si dreapta? Sa va las un nr de cont??? Si in plus ARE cine sa ii dea. Gigi Becali a zis odata ca daca are probleme sa se duca la el.
Oameni buni, Nu mai dati bani aiurea. Ori sunteti Hoti si castigati fara sa munciti si nu stiti sa apreciati banul ori sunteti nebuni. Daca vreti sa faceti fapte bune, sunt atatea sate, fara curent electric in 2009 chiar uitate de lume, unde sunt oameni care chiar AU NEVOIE DE BANI. NU vedete care au cantat toata viata, s-au distrat, (ne-au facut sa ne simtim bine recunosc), dar care pentru faptul ca nu stiu sa isi manuiasca banii acum o fac pe milogii.
George,
bani.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search