miercuri, 14 octombrie 2009

Mihaela Radulescu se intoarce in Romania pentru Ayan

După ce a părăsit România dezamăgită de "presa jegoasă", Mihaela Rădulescu se întoarce în ţară la sfârşitul acestei luni.


Motivul pentru care vedeta de televiziune se întoarce acasă este "Ayan", colecţia de haine pentru copii care se va găsi începând cu 25 octombrie în cinci magazine din ţară.

"După ce am am deschis astă-vară magazinul Picioru gras, la Constanţa, hainele pentru copii, marca Ayan, se vor găsi şi în alte cinci magazine din ţară, pe care le voi inaugura personal", a declarat Mihaela Rădulescu pentru REALITATEA.NET.


"În magazin se găsesc haine tradiţionale de copii. Magazinul practic spune o poveste, fiecare magazin pe care îl vom deschide va spune o poveste. Acesta are povestea lui Ayan şi două surori gemene, o poveste care va fi şi tipărita, dar ne-am gândit sa nu le facem pe toate o dată, ci pe rând. Nu sunt poveşti cu balauri sau lucruri urâte. Este o poveste în care se deschide o poartă magică şi dincolo de această poartă magică este o poveste simplă, de bun gust", declara Mihaela cu ocazia lansării primului magazin.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search