sâmbătă, 24 octombrie 2009

Gheorghe Dinica, internat la terapie intensiva


Am primit cu tristete vestea ca maestrul Dinica a ajuns la spital. Pentru ca familia nu vrea sa divulge motivul pentru care actorul a fost internat de urgenta la sectia terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, speram doar sa nu fie nimic grav :(

Pentru că primul set de analize nu a fost concludent, maestrul a fost internat pentru investigaţii mai amănunţite. În prezent, Gheorghe Dinică îl interpretează pe generalul în rezervă Grigore Vulturesco în serialul de epocă "Aniela" (Acasă TV), după ce anul a fost bulibaşă în "Regina".

Actorul nu a încheiat filmările la "Aniela", însă rolul său este unul episodic. În 2007, Gheorghe Dinică a mai fost internat într-un spital din Târgovişte, din cauza unui puseu de tensiune.

Gheorghe Dinică, în vârstă de 75 de ani, a debutat ca actor în filmul "Străinul", în anul 1963 şi de atunci a jucat în peste 60 de filme ("După-amiaza unui torţionar", "Filantropica", seria aventurilor comisarului Moldovan etc.), seriale TV ("Inimă de ţigan"), dar şi în piese de teatru ("Tache, Ianke şi Cadâr", "În numele trandafirului" etc.).

A lansat mai multe albume muzicale, precum "Cântece de petrecere" şi "Cântece de petrecere 2", în colaborare cu Ştefan Iordache şi Nelu Ploieşteanu.

Mai exista printre voi, dragilor, cineva care nu a vazut filmul Filantropica? Dinica este GENIAL! :)



yoana spunea...

ce pacat ca redescoperim marii actori abia cand sunt la un pas de moarte sau si mai tragic dupa ce dispar..insanatosire grabnica si poate avem suficient noroc incat dumnezeu sa nu ni-l ia atat de repede..:(

Zuzele spunea...

@Ioana: Dar de ce zici asa? Maestrul Gheorghe Dinica a fost foarte apreciat tot timpul!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search