vineri, 23 octombrie 2009

Badea s-a dat cu hackerii sa "omoare" CNA-ul

Simona Sensual sau EBA sa fii sa nu intelegi din discursul amuzant si plin de subintelesuri al lui Mircea Badea ca el se afla in spatele virusarii site-ului CNA. hahaha Ai aplauzele noastre, monsieur Badea (cu accentul pe "e", desigur). Cu cata satisafactie a facut anuntul aseara, respectiv dimineata "In gura presei"  ca "site-ul CNA-ului s-a dus dracu' ". Si, pentru ca limbajul trupului spune mai mult decat o mie de cuvinte, nici nu ai nevoie de zece scoli sa citesti printre cuvintele lui Badea, cel mai amendat realizator/prezentator TV. Iata cateva dintre declaratiile lui:

"Aoleuuuu..la CNA s-a intamplat un lucru abolut SOCANT pentru oamenii de buna credinta din aceasta tara. Li s-a dus dracu' site-ul. :))) Au venit aia de la serviciile de specialitate sa incerce sa-l revigoreze, dar n-au putut sa-l resusciteze. Se pare ca hackerii erau d-aia priceputi!!! Cum sa se intample asa ceva? Niste oameni raaaaaai! Cine, cine sa fi avut ceva cu CNA-ul? Cine sa fi vrut sa dea jos site-ul CNA-ului? Probabil niste oameni rai, niste elemente antisociale, niste oameni impotriva statului, niste oameni care sper ca vor fi gasiti :))) si pedepsiti de institutiile statului :))"

Si urmeaza si o amenintare:

"Eu cred ca acesta este doar inceputul. N-am de unde sa stiu, dar cred! Situatia este ingrijoratoare..sa vina niste cetateni sa dea jos site-ul CNA-ului. Este absolut infiorator! Maine, poimaine, la ce sa te mai astepti? :)) Sa vina unu d-ala care seamana cu un paparate si sa se tina non-stop dupa cate un membru CNA, sa-l pozeze unde intra, unde iese, cu cine se intalneste, sa fie hartuit asa..."

Dar, daca sunteti curiosi sa urmariti show-ul lui Badea, iata o parte din emisiune:



Butterfly spunea...

Manca-l-ar mama pe el de descurcaret ;)

Zuzele spunea...

iti place badea, fluturas? :) join the club! :)

yoana spunea...

http://www.mircea-badea.ro/blog/aoleuuuuu/


ufff...si draGUT Si inteligent..ce ghinion ca sunt ca si luata:)))

Raluca spunea...

il iubesc !!! ii sorb fiecare cuvant :)) uneori e genial

Zuzele spunea...

mai fetelor, ce-i cu voi? :))) nu credeam ca tocmai postul cu badea va starni atatea reactii din partea voastra! si mie imi place badea muuuult, iar mama este cel mai mare fan al lui ever :)) pentru ea, e genul ala de barbat pe care il vrea ginere :))

Zuza O spunea...

Hmmm, mie Badea nu prea mai imi place. Mi se pare ca devine pe zi ce trece mai isteric si mai ingamfat. Plus ca-mi pare genul de om pe care daca indraznesti sa-l contrazici vreodata ai devenit cel mai mare dusman al lui. Plus ca improsca cu prea multa mizerie in stanga si-n dreapta.
Cu toate acestea, il urmaresc in aproape fiecare seara....

Butterfly spunea...

Da, imi place Badea, ai dreptate zuza O, dar pun toate aceste defecte pe seama revoltei impotriva a tot ce se intampla in tara, nu se poate sa fii senin si calm si zambaret, cand unii chiar isi bat joc de noi si ne iau de prosti.Deci trec cu vederea razvratitile lui.

Anonim spunea...

Este un tip genial!!
Il urmares din US in fiecare zi si il gasesc amuzant si destept.
Cineva trebuie sa spuna lucurilor pe nume. Romania este o tara frumoasa, pacat ca e populata de multi cocalari.
Love your site.

Zuzele spunea...

Anonim, multumim mult! pupici in US :)

mar rosu spunea...

:)) nice postul ...
de destept nu stiu cat e de destept M Badea dar de amuzant cu siguranta e ....

Zuzele spunea...

ooooo! bun venit pe blogul nostru, mar rosu! multumim pentru aprecieri si te mai asteptam si cu alte observatii:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search