marți, 20 octombrie 2009

Nati Meir, cel mai prost din curtea scolii !!!



Daca personajul n-ar fi un tembel de prima mana, cazul in sine ar fi destul de grav. Grav este si acum, insa poate ca n-ar starni rasul! Dupa ce a fost numit "prost", "imbecil", "tembel", "blond", Nati Meir este acum si "escroc ordinar", "smenar", "hot" si lista poate continua. Ce a facut candidatul la presedintie? A xeroxat bancnote de 500 de euro si le oferea, intr-un gest de marinimie, tuturor celor aflati in foame de bani :)))
Doamne...am ras cu lacrimi cand am auzit ca l-au saltat mascatii :)) Cat tupeu iti trebuie sau cu cata prostie sa fii dotat incat sa faci asa ceva??? Era suficient ca a aparut la TV si a debitat stupizenii fara numar, ca a facut pe mascariciul in nu stiu cate emisiuni cu blonde care s-au dovedit mai inteligente decat el... Sa si mai falsifici bani??!?!
Colega mea chiar era foarte nervoasa ieri ca Meir nu raspundea la telefon. Ii promisese ca pe la 16.00 ii da verdictul: intra sau nu in goana dupa Cotroceni, iar apoi nu mai raspundea. L-a sunat de 300 de ori si degeaba, pentru ca mai apoi sa aflam ca l-au ridicat mascatii :)))

Mie intotdeauna mi s-a parut un papa-lapte individul asta, un fraieresteanu si un impiedicat. M-am mirat cand am auzit de la alti colegi ca au fost amenintati de el cu bataia pentru nu stiu ce materiale au scris... Acum apar oameni care declara ca au fost inselati de Meir si amenintati cu moartea daca merg la Politie...

L-a rugat pe Adi Minune sa-i faca o "manea electorala" , dar i-a dat teapa cu 50.000 de euro. Am inteles ca i-ar fi dat impresarului lui Minune un plic cu bani, dar i-a spus: "Nu desfaci plicul asta pana saptamana viitoare cand o sa-ti dau si restul de bani!" :))) Normal ca omul s-a uitat in plic si a vazut ca banii sunt falsi. Mai apoi, Tanti Meir i-a scris un cec , numai ca era fara acoperire! Ma tot intreb: cat de cretin sa fii sa faci asa ceva? :))

Si-a tot asociat numele cu diferite vedete, sperand ca va creste in sondaje, dar iata ca va lipsi "un pic" din campania electorala :P
Butterfly spunea...

Nu stiu daca e prost, m-a surprins la emisiunea aia cu blondele cand a avut cateva raspunsuri inteligente, dar cu siguranta e dus cu pluta, si mi s-a parut asa violent, genul de personaj specific emisiunilor Acces Direct, Un show pacatos, etc...Cu faza asta chiar a pus capac...:))

Zuzele spunea...

"cel mai prost din curtea scolii" este o expresie pe care o foloseste multa lume cand se refera la un dobitoc in stare sa faca ce a facut Tanti Meir :)
Nu e prost in sensul ca nu poate duce lingura la gura sau nu stie tabla inmultirii. e dus cu pluta, asa cum ai zis si tu :)

Ella Gheorghiu spunea...

Este un personal demn de schitele lui I.L.Caragiale..d-nul Goe!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search