marți, 20 octombrie 2009

Uite-o pe Raduleasca impreuna cu Eva Longoria!

Nu se plictiseste deloc Mihaela Radulescu pe Costa de Azur. Academia Catavencu a publicat astazi o poza de la un eveniment monden petrecut la Paris, unde apare Michelle langa Eva Longoria. Stiam ca e micuta de inaltime diva din "Neveste disperate" , dar parca nu credeam ca este chiar asa. Pe langa Raduleasca -si nici ea nu este prea inalta- este un piticot si sigur are si ditamai tocurile :)

S-ar parea ca Mihaela a participat la o gala caritabila --asa, sa nu-si iasa din mana-- organizata de Eva in scopul strangerii de fonduri pentru copiii bolnavi. Doar ex-diva de la Antena 1 si Anastasia Soare --pe care am cunoscut-o anul trecut, in Bucuresti- au fost singurele romance care au participat la eveniment. Te joci, domnule? pai cine ar mai fi avut fatza si trup de asa ceva? Eva a invitat-o pe Anastasia pentru ca este clienta ei la pensat, iar Anastasia a invitat-o pe Mika pentru ca ii este clienta si prietena. Ar fi fost dragut daca s-ar fi continuat lantul de iubire si Mika l-ar fi invitat pe Dani, Dani pe Razvan...si tot asa :))

PS: nu vi se pare ca Mihaela s-a schimbat in rau de cand a plecat din tara? Am mai vazut-o intr-o poza la prezentarea Ingrid Vlasov de la Paris...poate a fost acelasi eveniment, nu stiu...si mi s-a parut ca si-a pierdut din stralucire. Este incercanata si stearsa, mai imbatranita...Si nu stiu de ce! Griji nu are, relaxata este...Ah! Dar nu are iubitul aproape... Poate asta sa fie motivul..
Anonim spunea...

Are fata de muhaia si a imbatranit f urat si f repede.

Butterfly spunea...

Mie nu mi-a placut niciodata de ea asa ca nu pot fi obiectiva, dar cu siguranta ii lipseste "prospatura", adica Dani.

Ella Gheorghiu spunea...

Imi place mult blogul tau..ne aduci toate noutatile lumei mondene in prim plan..cat despre poza nu pot sa zic decat wow!imi place mult de Eva Longoria chiar daca este mica de inaltime,este o persoana naturala care se declara impotriva retusurilor artificiale si are prsonalitate...cat despre Mihaela nu mi-a placut niciodata de ea si nu are legatura cu frumusetea ci cu lipsa ei de caracter,iar cat despre aventurile ei amoroase nu ma simt in masura sa le comentez..

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search