marți, 3 noiembrie 2009

Cate kg au slabit vedetele la "Dansez pentru tine"

Sunt in a treia saptamana de competitie de dans si deja se pot lauda cu muschi tonifiati, corp lucrat si cateva kilograme in minus. “Dansez pentru tine” de la Pro Tv le aduce perechilor concurente pe langa sansa de a implini un vis si a face parte dintr-un spectacoil savurat de milioane de telespectatori si posibilitatea de a simti pe corpul lor beneficiile dansului. Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Alina Chinie, Liviu Varciu, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, Jean de la Craiova si Kamara au repetat si cate 10 ore pe zi pentru emisiunile de vineri seara si pe langa placutele cu note din partea juriului, ei au mai obtinut cateva rezultate de care se bucura.

Pe langa progresele in dans pe care le-au evidentiat si membrii juriului, Andreea Mantea se lauda si cu faptul ca a slabit in jur de 3 kilograme de cand a inceput repetitiile. Chiar daca la inceput, dupa primele zile de repetitii avea impresia ca s-a ingrasat, Andreea si-a dat seama ca era un semn ca muschii lucreaza, iar acum totul este in regula, iar cantarul arata kilograme mai putine. Desi si-a propus sa imbine miscarea si cu un regim alimentar special, Andreea s-a declarat invinsa in acest obiectiv al sau: “Am vrut sa tin un regim special, dar m-am lasat pagubasa. Eu in mod normal mananc mult, dar acum, cu toata miscarea asta mananc extraordinar de mult!”, a declarat Andreea care considera ca dansul poate tine locul unei cure de slabire. Dupa 10 ore de dans pe zi, Andreea a si gasit remediul care sa o faca sa se trezeasca in forma ziua care urmeaza: “O baie fierbinte, un somn bun si multa dorinta de munca".



Chiar daca nu a observat o scadere in greutate, Monica Columbeanu povesteste si ea despre beneficiile dansului: “Sincera sa fiu am inceput sa mananc si sa dorm mai mult, ceea ce ma face sa ma simt mai bine. Mananc foarte multe dulciuri, in special ciocolata, in unele zile ajung si la 4 pe zi. Dansul impune o atitudine, o anumita pozitie care te face sa pari mai elegant. Dansul este o excelenta forma de a face miscare, arzi calorii in timp ce inveti sa dansezi. Repeti atat de mult incat nu ai cum sa nu-ti lucrezi muschii.”. Dupa o zi instovitoare de repetitii, Monica se reface pentru o noua zi de antrenamente cu odihna, o carte si dulciuri.

Pe langa faptul ca se poate lauda si cu un tonus mai bun, Radu Valcan a pierdut in urma antrenamentelor de la “Dansez pentru tine” si in jur de 7 kg, in timp ce partenera lui, Elena Voscoboinic marturiseste ca a mai pus 2 kg de cand a inceput repetitiile si asta pentru ca principala masa o are seara si mananca alimente pe care inainte nu le consuma, cum ar fi painea sau ciocolata. Si Radu mananca mai mult decat inainte, mai multa carne care-i da energie pentru antrenamente, insa efortul pe care il depune zi de zi, cu care nu era obisnuit pana acum, face ca mancarea sa nu se depuna. Desi crede cu tarie ca sportul in general si dansul in particular inseamna sanatate, “Dansez pentru tine” reprezinta pentru Radu si o sursa de emotii: “Nu prea reusesc sa ma odihnesc. Dimineata, la 5, ma trezesc, la 7 sunt in sala, la Buftea, apoi fug la emisiunea pe care o prezint, la PoveStiri Adevarate de la Acasa Tv, dupa care mai merg la o sala din Bucuresti. Practic, dorm in jur de 4 ore pe noapte. Rezist cu foarte multa cafea.”, povesteste Radu Valcan.

Jean de la Craiova detine pe langa cele mai mari note in editia a doua a emisiunii si recordul la kilograme slabite de cand au inceput repetitiile “Dansez pentru tine”: “Da, am slabit si am facut niste muschi in plus, adica se vad mai bine...Cand am inceput repetitiile aveam 87 kg, acum am 77 kg. Am tinut si ceva cura de slabit, dar nici nu am avut timp de mancat, iar in timpul antrenamentelor, doar mai ciuguleam cate ceva.”, povesteste cu gura pana la urechi Jean. Desi este usoara ca un fulg, Sandra, partenera lui Jean isi doreste sa fie si mai usurica pentru a nu-l chinui pe Jean la prize. Indragostiti de dans si extrem de atasati de coregraful lor, Bursucul, Jean si Sandra ar dansa non-stop. “Consider ca dansul este foarte sanatos. As dansa o viata intreaga. Beneficiile pe care dansul le aduce corpului consider ca sunt si fizice si psihice. Pe mine dansul ma relaxeaza si seara cand ajung la pensiune abia astept sa vina a doua zi pentru repetitii.”, povesteste Sandra.

Desi sportiv de fel, Kamara a slabit si el in urma antrenamentelor vreo 5 kg: “Am pierdut 5 kg, desi nu stiu de unde am dat, ca tot asa eram si inainte. Eu de fel fac miscare, joc fotbal si cum am facut fotbal 19 ani, nu e nimic nou in Alabama pentru mine. Mananc sanatos de cand sunt mic si nu am schimbat nimic de cand sunt aici.”, spune Kamara care nu a fost nevoit sa tina vreun regim alimentar special in paralel cu antrenamentele. Daca pentru partenera lui, Iulia, remediul impotriva oboselii este odihna si somnul cat cuprinde, pentru Kamara cea mai mare relaxare este sa stea in bratele iubitei lui, Ramona alaturi de care uita de toate grijile si greutatile si sa-si petreaca timpul impreuna cu fiica sa.

Pe langa vanatai, Liviu Varciu nu se poate lauda nici cu kg in plus, nici in minus in urma antrenamentelor de la “Dansez pentru tine”, in timp ce Ilaria, partenera sa marturiseste ca are muschii mult mai lucrati de cand cu antrenamentele la dans. Liviu considera ca unul din atuurile faptului ca stii sa dansezi este ca nu te faci de ras la petreceri, iar pentru Ilaria, dansul ajuta la tinuta corpului, starea interioara si tonusul muscular.
Lovely spunea...

Si eu ma uit la dansez pt tine in limita timpului disponibil.Dintre perechile din sezonul asta imi place de sandra si jean

Zuzele spunea...

Si noua la fel, tot de ei doi ne place cel mai mult!

Admin spunea...

Jan e de belea, se vede ca are si talent la dans:)

Anonim spunea...

dsoara/doamna blogerita si jurnalista, n-ar fi frumos sa citezi si sursa pentru ditamai materialul? cu atat mai mult cu cat e luat cuvant cu cuvant, plus pozele de rigoare.

Zuzele spunea...

anonim, ce sa citez? propriul e-mail? nu stiu de unde ai tu impresia ca este luat "cuvant cu cuvant, plus pozele de rigoare", dar daca tot esti curios sa stii, afla ca este un comunicat de presa primit pe adresa mea de mail de la PR-ul Pro Tv, Camelia Cavadia. Esti mai linistit acum? Ok, ma bucur! Pa

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search