marți, 3 noiembrie 2009

Cu 5000 E salariu, Raluca Lazarut isi serbeaza ziua de nastere la Cannes

Scriu aceasta stire cu mahnire si invidie pentru ca eu sunt la birou, cu un calorifer langa mine, iar pitzipoanca-viitoare-diva despre care scriu e la plaja la Cannes :((( Ei bine, da, pe Raluca Lazarut a speriat-o atat de tare frigul din Romania si din dorinta de a fenta aceste temperaturi aproape de zero, s-a refugiat la Cannes. Pai cred si eu ca a plecat! Si eu m-as teleporta in Tenerife, dar, pentru ca nu am salariu de 5000 de euro pe luna, raman aici sa infrunt gradele cu minus. Ajunsa vedeta in toata regula dupa ce s-a iubit o jumatate de vara cu Poponet, fosta participanta de la Big Brother a primit postul de co-prezentator al emisiunii Super Bingo Metropolis pentru care este remunerata cu vreo 5-6000 de euro! Cu asemenea banet in buzunar cred si eu ca isi permite sa plece din tara lunea si sa se intoarca sambata pentru a fi la munca duminica seara:) Ce viata! :)
Raluca si-a luat cateva prietene si au plecat la Cannes pentru ca pe 5 noiembrie este ziua ei de nastere si vrea sa sarbatoreasca pe plaja.
Lovely spunea...

Si eu m-as vedea pe plaja in Grecia...da ce sa-i faci atata timp cat pitipongeala e promovata la maxim in Romania noi ramanem langa calorifer!

Anonim spunea...

In primul rand de ce o numiti pe Raluca Lazarut "pitzipoanca-viitoare-diva" ? Daca uneia dintre voi i s-ar fi propus sa fie coprezentatoare la acea emisiune "bingo" sau prezentatoare tv ati fi refuzat? Sincer! Asistam oare pe acest blog la eliberarea frustrarilor sau la o explozie de invidie? Oare asa suntem noi, romanii, condamnati sa fim carcotasi pe viata? de ce atata rautate "gratuita"? S-a infruptat cumva Lazarut din bogatiile tarii?(asta daca nu cumva il considerati "bogatie" pe Poponet)raluca este chiar o tipa draguta, vorbeste frumos si intr-adevar a avut noroc in viata...a indraznit sa apara la "BigBrother" si chiar si-a dezvaluit goliciunea in reviste pt adulti, insa nu a omorat pe nimeni si nici nu a devalizat vreo banca!

Anonim spunea...

si inca ceva, chiar important si civilizat: este o oportunitate pt mine acest blog pt a-i adresa sincer La multi Ani, tinerei Lazarut!

Zuzele spunea...

pai anonim, in conceptia ta o pitipoanca trebuie sa omoare pe cineva sau sa devalizeze o banca??? am numit-o asa pentru ca in afara de aparitiile in playboy nu a avut nici o alta mare realizare profesionala. toata lumea o stie din playboy sau big brother. "pitipoanca" nu inseamna o jignire...da, o fi o fata draguta, o vorbi frumos si poate chiar este o mare norocoasa...nu contest asta pentru ca nu o cunosc personal. Si tocmai d-aia i-am spus "viitoare diva" pentru ca toate marile sperante ale tarii noastre au pornit de jos si, pe drumuri ortodoxe sau nu, au ajuns sus. vad ca ea are un inceput promitator..prezinta deja o emisiune de mare succes si are un salariu foarte mare. Bravo ei! dar asta nu inseamna ca este vreo tocilara de biblioteca!

Zuzele spunea...

la multi ani ii spunem si noi!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search