duminică, 22 noiembrie 2009

Catinca, ti-ai facut club de gay?




Zilele trecute a fost inaugurat un nou club de noapte in Bucuresti, pentru promovarea caruia si-a adus un aport principal Catinca Roman. De fapt, singura sa contributie a fost una de imagine pentru ca, din punct de vedere financiar, nu ar fi putut contribui cu vreun ban avand in vedere ca nu munceste niciunde si ea a recunoscut asta. Vineri a fost petrecerea de inaugurare, insa nu am fost pentru ca sunt satula pana peste cap de cluburi si petreceri mondene. Ar fi culmea sa-mi sacrific si seara de vineri pentru asta. In schimb, sambata seara a fost un prieten care tocmai mi-a povestit ca si-a gasit cativa admiratori in "cuibusorul de nebunii" al Catincai, Follies Palace, pe numele sau din...buletin.

Cu toate ca era insotit de prietena lui cu care s-a sarutat in vazul lumii in repetate randuri, Stefan a pus pe jar cativa gay :)) Imediat ce a ramas singur si s-a dus ca tot omul la toaleta, amicul meu s-a trezit cu, citez, "o bunaciune blonda cu picioarele pana la gat, fund belea si chip de diva", langa el. Derbedeu din fire, Fane s-a bucurat initial si era convins ca poate cadea la pacat cu "blonda", numai ca a ramas socat cand tipa era de fapt un tip care folosea pisoarul ca si el :)) Normal ca "blonda" nu a ratat ocazia sa-i faca avansuri, insa al nostru nu mai stia pe unde sa fuga :)))

Impreuna cu amicii lui cu care se afla in club au cercetat cu atentie si restul petrecaretilor si au observat ca 80% dintre cei aflati acolo aveau alte orientari sexuale. Fane crede ca i-a cucerit prin dansul lui senzual cu pene de paun pe care l-a executat pe cubul dansatoarelor, in vazul tuturor :)) "Am vazut eu ca se uitau "fetele" un pic mai ciudat la mine, dar credeam ca le-am vrajit cu fundul meu! Se stransese o gasca si isi tot dadeau coate cand se uitau la mine! E clar ca mi-o luam daca nu eram cu nevasta-mea!", ne-a povestit nebunul in hohote de ras. "E clar! daca vrei sa te joci cu ochiul maro, te duci acolo!", s-a amuzat Fanica :))
Ne-a spus ca a schimbat cateva vorbe si cu personalul si cativa chelneri i-au dat de inteles ca asta e specificul clubului, ca se adreseaza in special nebunaticilor care prefera acelasi sex cu al lor.

Sa nu ne intelegeti gresit! Nu avem nimic nici cu gay, nici nu travestitii si departe de noi gandul de a desconsidera aceste persoane, doar ca am vrut sa va povestim si voua o intamplare haioasa petrecuta acolo si sa va sfatuim sa mergeti insotiti de iubite daca aveti chef de zbenguiala in oras :)) Ah, Stefan ne-a mai spus ca locul este destul de micut, "cat doua-trei apartamente unite". Preturile sunt acceptabile si atmosfera e foarte misto. Deci, daca aveti nevoie de un loc intim cu distractie garantata, mergeti la Follies Palace, in incinta Palatului Bragadiru, aproape de Unirii.

Si asa ca o informatie suplimentara, Show Palace and The Follies au fost unele dintre cele mai cunoscute baruri de gay din New York prin '70.
Anonim spunea...

Salutari!In afara de majoritatea greselilor din text vroiam doar sa adaug ca am fost si eu acolo si nu e cel mai cool loc din Bucuresti, nu e cel mai fashion ....este doar cel mai altfel, cel mai primitor si chiar te poti distra cum nu o poti face in majoritatea locurilor pline de burtosi cu bem-veul la ushe!Iar daca plurarul de la gay este tot gay si discuti un asemenea subiect in 2009 care ar fi plurarul de la tigan?alooooo trezireaaaaa , sa comentam despre orice dar sa comentezi in 2009 despre faptul ca undeva, cumva era un gay sau nu era ......jenibil! clubul este foarte tare si sincer poate prea tare pentru cei ce au iesit din tara doar pana la chisinau!

Zuzele spunea...

Anonim, chiar nu inteleg problema ta! Nu am zis nici macar o data ca am o problema cu homosexualii sau cu tiganii sau etc. Am povestit doar ce mi-a spus un prieten care a fost acolo si tocmai pentru ca nu am nici o problema cu astfel de persoane, am si relatat-o. Se pare ca tu ai o problema din moment ce ti se pare iesita din comun !
da, si este o stire! faptul ca unul sau altul este club de gay, da, este o stire, mai ales daca este implicata o persoana publica in afacerea aia. Asa cum au aparut stiri ca lesko sau delia sau x sau y a cantat intr-un club de gay, sau ca nu stiu cine a fost suprins intr-un club de gay, asa am scris si noi ca un prieten a primit avansuri de la gay in clubul catincai. Nu a fost nimic rautacios si nici denigrator, dar se pare ca tu ascunzi unele frustrari!

michael spunea...

ma bucur ca ati dezbatut subiectul asta aici pentru ca si eu am fost acolo si am vazut numai homosexuali. Credeam ca am nimerit la Purple :))) clubul este foarte mic, dar cochet, preturile nu sunt mari, dar nu mai merg frate ca n-am chef sa ma pipaie vreun...

Anonim spunea...

nici eu nu am nimic cu gay, lesbiene si alte fiinte, numai ca nu vreau sa ma amestece in treburile lor

idolul la barbati spunea...

bine ca mi-ati spus ca ma duc si eu :))

Zuzele spunea...

@michael, asa am auzit si eu! ca sunt mici preturile si ca poti sa te distrezi foarte bine acolo daca iti doresti asta cu adevarat!
@Anonim, nici noi nu avem nimic, ba chiar avem prieteni cu astfel de orientari si sunt oameni fff ok
@idolule, ne bucuram ca te-am facut fericit!

Anonim spunea...

mie nu-mi plac gayyyy

Anonim spunea...

mai michael...
ma intreb, cum faci tu oare, de 'te nimeresti' in astfel de cluburi de homosexuali...
esti destul de informat in ceea ce priveste 'night life-ul' pederast

Anonim spunea...

Nu stiu in ce categorie intru, dar de mai bine de 8 ani fug de-mi rup gatul de relatii.Pentru mine nimic nu poate fii mai serios decat intrevederi in jurul patului (nu cu oricine, nu oricand si nu in orice conditii, am si eu pretentiile mele, dar in clipa in care cobor din pat realitatile si prioritatile mele parca devin altele si "relatia" se termina acolo). Uneori am chef de distractie, sa beau si sa dansez toata noaptea. Dar distractia poate fii stricata intr-o secunda de nesiguranta. Cand vreau sa ies in club si suntem numai fete, merg in cluburi gay. Oamenii astia sunt inofensivi, am descoperit asta din greseala si de atunci cand ies in oras (de cele mai multe ori neinsotita de vre-un amic) stiu sigur ca exista cateva locuri in care nu risc sa fiu jignita, injurata, sa indur toti mitocanii si replicile lor de auto-veneratie pe banii mei. Poate nu ati observat ca fetele neinsotite de barbati la masa devin tinte de agatzament care nu suporta refuzuri si asta duce uneori pana la gesturi iesite din comun. Cele mai urate experiente ale mele au fost in cluburi mari (o data mi-a pus unul mana in gat pt ca l-am invitat sa plece de la masa mea si sa nu ma mai pipaie). Chiar daca exista cate un body-guard pe langa tine, se gaseste momentul si mitocanul prielnic sa-ti strice seara.In concluzie, intr-un club gay niciodata nu m-am simtit jignita, agasata, hartzuita sau amenintata pe timpul meu liber si pe banii mei. Nu zic nu, si acolo este posibil ca cineva sa te invite la dans sau la un pahar de bautura, la alta masa sau mai stiu eu ce, dar nimic nu este deplasat, impus, fortat, jignitor etc. Poti refuza si acolo se incheie totul. Asa ca stati linistiti cu totii, nu va violeaza nimeni in club gay (fara voia si placerea voastra) :)). Alexandra_Bucuresti.

Anonim spunea...

dincolo de gay sau ne-gay, in acest club activeaza un bodyguard mai mult decat cretin. degeaba l-au imbracat in costum de domn, ca tot un taran ramane, care stie doar sa silabiseasca amenintari si sa bruscheze clientii, fara explicatii. pacat.
iar doamna roman probabil ca se documenteaza intens despre activitatea concurentei, de aceea danseaza cu foc in clubul soho. sau poate nici ea nu suporta clubul pt care lucreaza?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search