luni, 23 noiembrie 2009

Adela Popescu cumpara prezervative din OMV la 6.30 dimineata


Saptamana trecuta am fost torturata de partenerul meu conjugal care m-a rugat sa-l ajut intr-o problema care consta, in primul rand, in trezitul de dimineata. Si cum eu am o vorba „daca vrei sa ma chinui, pune-ma sa ma trezesc de dimineata”, va dati seama cum am iesit bosumflata din casa la ora 6 dimineata. In fine...sa ajung la subiect. La ora 6.30 eram intr-o benzinarie OMV din zona Chitila, la iesirea spre Buftea. In fata noastra, la casa, o blonda. Cam slabanoaga, cu parul lung prins intr-o coada si imbracata foarte lejer. Repet era ora 6.30 dimineata. Ce credeti ca a cumparat blonda noastra la acea ora matinala? Doua cutii negre de prezervative Durex si o apa plata la 0,5 l. M-a pufnit rasul instantaneu. „Mama ce pofta de viata are tipa!”, mi-am zis. Ei bine, mirarea mi-a fost si mai mare dupa ce tipa a platit si i-am vazut fata. O asa-zisa vedeta, telenovelista Adela Popescu! :))) Da, acum nu stiu daca ea le-a cumparat pentru ea sau poate a rugat-o cineva, dar oricum, mi s-a parut foarte amuzanta situatia.


Radeam ca zapacita de nu ma puteam abtine, spre nemultumirea lui Gabi care-mi soptea marait printre dinti sa-ncetez ca-l fac de ras. Dupa aceea mi-a spus ca a vazut mai multe vedete de la Buftea in acel OMV. De exemplu, tot saptamana trecuta, tot pe la 6 dimineata, a vazut-o pe Diana Dumitrescu (Regina) care si-a cumparat.....o cafea. Hmmm, „Banal!”, si-a zis barfitoarea de mine :))

Sursa foto: ProTV magazin

Daca va intereseaza ce cumpara divele din farmacii, cititi aici http://divadecarton.blogspot.com/2009/06/ce-cumpara-vedetele-de-la-farmacie.html

Informatiile le am tot de la un apropiat :)
carmen spunea...

si eu am vazut-o o data, tot asa, la prima ora, intr-o benzinarie in timp ce-si cumpara dulciuri si energizant. Probabil avea nevoie de energie, cred ca eu am vazut-o a doua zi, dupa ce terminase durex-ul :)))

Zuzele spunea...

@Carmen: Super tare! :)))

persephona spunea...

Ermmm...si totusi, ce e asa anormal in a-ti cumpara prezervative, vedeta sau nu? Daca a ramas fara ele la 6 dimineata, mi se pare de extrem de bun simt si resposabilitate sa se duca sa-si ia altele, sexul dimineata cica e cel mai sanatos.

Zuzele spunea...

@Perephona: Ah, doamne fereste! Foarte bine ca fata e atenta si se protejeaza! Nu stiu de ce, dar mie mi s-a parut extrem de amuzant. Totusi, era ora 6.30 dimineata!!!!

Butterfly spunea...

Eu cred ca ramasese in pana de prezervative cu o noapte inainte asa ca primul gand dimineata a fost sa isi faca plinul :))

Anonim spunea...

Cand esti pe rosu nu pui benzina?
Simtea ca ramane in pana si a mers la benzinarie sa se alimenteze fata.Cata dusmanie!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search