duminică, 1 noiembrie 2009

Ce seamana moldoveanca lui Kamara cu EBA !!!

Partenera lui Kamara de la "Dansez pentru tine" este din Republica Moldova si, fara a cheltui nici macar un leu moldovenesc pe operatii estetice, seamana leit cu EBA noastra. Baseasca a mica a investit o avere din banii lui tati pe interventii chirurgicale fara numar pentru a vedea un chip frumos cand se uita in oglinda, ca de al ei se speria. Cu mai mult de 20.000 de euro l-a imbogatit pe medicul care i-a modificat nasul, buzele, pometii, genele si sprancenele, i-a  pus meshe, a scapat-o de cosuri si i-a indreptat dintii.


Nu stiu daca se uita la "Dansez pentru tine" pentru ca o fiica de presedinte cred ca are preocupari mai alese.., cafea in Dorobanti, shopping la Paris, fitze la Bamboo, pupaturi sub turnul Eiffel cu Syda....ceva de genul asta... Dar, daca s-ar fi uitat la emisiune, cu siguranta facea crize de nervi cand vedea ca o amarata din Moldova care abia daca are bani de un rimmel, ii seamana perfect. Ba chiar, as putea spune ca este mai frumoasa si are doar 19 de ani.


Asemanarea nu se vede bine in pozele astea, dar daca v-am facut curiosi, sa va uitati la Dansez vineri seara.






Suri spunea...

Moldoveanca e finuta de la natura :)

Zuza O spunea...

Daaaaaa!!!! Asa am zis si eu de cand am vazut-o prima data!!! Dar ai vazut cand a filmat-o la ea acasa?? Nu avea dupa ce sa bea apa, dar avea unghii false!! :))

Zuzele spunea...

zuza o, si eu sunt amarata nevoie mare in vremea asta. n-am dupa ce bea apa, dar am cizme gucci, creme si farduri de cateva sute de euro si portofel LV, gol, ce-i drept :)))
asa ca, se poate..
cine stie cine i-o fi facut si eu cinste cu niste unghii false :)) poate ii place sa fie cocheta si a facut sacrificii, poate are o prietena manichiurista, poate un iubit darnic...:)

Tzipi spunea...

Nu stiu pe ce a dat Baseasca 20.000 E, dar e urata cu spume, cu toate operatiile ei !

Anonim spunea...

Daaaaaaa! Si pe mine m-a scos din sarite ca asa se victimiza, dar unhiile false nu le lipseau (nici ei, nici sora-sii)...pfff... penibil...
Sincer, prefer sa iasa ea...
Si apropo de Moldova... Noi nu avem destule cazuri in Romania? nu sunt atati romani nevoiasi pe care Pro tv-ul ii putea ajuta?!?!? Dar cum??? Nu trebuie sa isi faca o imagine si in Moldova?!?!? Urat...
In ciuda a tot, si eu ma uit la emisiune, ba mai mult, il terorizez si pe baiat, vrea, nu vrea, se uita :)))
Gina

Zuzele spunea...

Draga Gina, asa e, numai ca Pro-Tv are studio si la Chisinau si probabil vrea sa promoveze emisiunea si acolo. Daca nu ar fi scenele lacrimogene ar fi perfect. Eu ma uit la emisiune sambata, in reluare. Mai adorm la povestile siropoase, mai ma trezesc la cateun dans :)))

SoSheSays spunea...

Tzipi, nu e urata eba nu mai fiti rautaciosi.
Da, seamana enorm de mult.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search