joi, 26 noiembrie 2009

Cleopatra Stratan şi-a filmat noul videoclip în barul Cameliei Şucu



Aseara am ieşti cu prietenii mei la barul The Library de la etajul 2 al show room- ului Mobexpert Class Living,c al carei patroane este Camelia Şucu („doamna Cash”). Am ramas foarte mirata cand am gasit acolo aproape 100 de copii care aveau maximum 7 ani, unul mai frumos si mai galagios decat altul. Noi eram la masa vreo opt persoane, facem fum ca un furnal, iar copiii se jucau fix in spatele nostru, inhaland la greu. Ne mai trezeam din cand in cand cu cate un copil care se baga pe sub masa noastra si ne tragea de picioare. Initial, am crezut ca este o petrecere şi chiar am comentat că acela nu era tocmai un loc bun pentru zielle de naştere ale picilor. „Ăştia mici s-ar fi distrat mai bine la Mc Donald’s”, spunea Adina, una dintre fetele de la masa noastră. Mare ne-a fost mirarea când am văzut că, defapt, nu era nicio onomastică, ci Cleopatra Stratan filma un nou videoclip. Cât era barul de mare, regizorii care vorbeau cu Cleopatra (Atenţie!) în engleză amenajaseră un loc de filmare de maximum 4m/5, ascuns după un paravan. Cleopatra, care era îmbrăcată exact ca în poza de mai jos, asculta cu atenţie indicaţiile regizorului care-i explica în engleză să ridice păpuşa mai sus sau să zâmbească la cameră. Eu îi urez mult succes lui Cleo, dar i-aş sugera tatălui său, Pavel Stratan, ca, pe viitor, să găseasă locaţii mai drăguţe, chiar dacă poate sunt un picuţ mai scumpe, decât o cârciumă plină de fum. Totuşi, vorbim aici de nişte copii mici!
Defapt cred ca ar fi trebuit sa-l mustruluiesc in direct, deaorece aseara Pavel Stratan a lasata-o pe Cleopatra cu oamenii de pe "platou" si s-a asezat la masa din spatele nostru pentru a bea o bere si o cafea.

Carmen spunea...

Mie mi se pare ca asta mica a fost si este, in continuare foarte exploatata! Adica eu, daca as avea un copil, nu l-as lasa ca la 3 ani sa sustina concerturi de 2-3 ore!!!
Dar stiti ceva? Nu vi se pare ca Cleopatra s-a facut cam uratica??

Zuzele spunea...

Carmen, mai intai de toate vrem sa-ti uram bun venit in comunitatea Zuzelor!

In al doilea rand, nu cred ca Pavel a exploatat-o pe Cleopatra. Totusi, ea avea 3 ani, nu avea cum sa o forteze. A fost intrebata odata la o emisiune daca nu ii este greu sa cante 2 ore pe scena. Stii ce a raspuns? "Cum sa-mi fie greu cand eu le cant papusilor cate o zi intreaga?"

Referitor la aspectul fizic, da, s-a facut cam uratica, dar tot simpatica e. Cel putin in reclama de la ziarul Adevarul e chiar uratica foc...pacat

Anonim spunea...

am inteles ca tasu vrea sa-l faca cantaret si pe ala mic, de este bebelus acum. Cica are deja proiecte cu el si cand va avea 2 ani il urca pe scena ...Nu se mai satura de bani!

Alina spunea...

O, da! Cum stiu unii numai sa critice... Carmen, daca ai avea un copil si ai auzi k se spune despre el k e uratel/uratica, cum ai reactiona?

Urmariti/cititi mai multe interviuri cu Pavel Stratan si apoi comentati...

Butterfly spunea...

Mie mi se pare foarte buna ideea sa stie copilul mai multe limbi straine de mic, cred ca vorbeste si rusa pentru ca am auzit ca are si un cantec in rusa, ei cand sunt mici prind foarte repede.

Zuzele spunea...

da, este foarte bine sa invete cat mai multe chestii de mica! trebuie sa-i deschizi orizonturile din primii ani ca el sa aiba de unde alege atunci cand creste!
Nu este uratica, numai ca nu mai are fata de bebelus :) s-a facut si ea domnisoara acum, i-au cazut dintii... :)

Zicolorata spunea...

Alina, din pacate cand iti expui copilul in public iti asumi riscul sa auzi spunandu-se despre el/ea orice :(

Anonim spunea...

are fatza de copil obosit acum, de copil care nu se bucura de copilaria lui. mie asta imi inspira

Adina spunea...

Mie mi se pare ca incerci sa obtii vizualizari pe blogul tau si te folosesti de faptul ca lumea e interesata de articole legate de Cleopatra Stratan.Ai vreo dovada? Si eu pot sa spun multe...Fara dovezi articolul asta nu e absolut deloc credibil. Eu inca nu am vazut "videoclipul" asta de care vorbesti tu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search