miercuri, 25 noiembrie 2009

Minunea Urziceni



Aseara am fost singura acasa pana mai tarziu, sotul meu cinand cu niste prieteni in oras. Dar ce zic eu, ca noi oricum ne vedem o ora-maximum doua pe zi si asta numai seara tarziu.... Oricum, aseara chiar mi-a placut ca am fost singura acasa. Mi-am facut o baie prelungita, mi-am facut o serie de ritualuri: masca de par, exfolierea fetei, gomaj corporal, ser pentru varfuri, apoi deja celebra tinctura de ardei (daca ati stii cat de mult ne-a crescut parul si mie si lui G!!! Plus ca parul nu mai cade!)...dupa aceea m-am dus la televizor grabita pentru ca incepea un meci pe care-l asteptam cu sufletul la gura: Unirea Urziceni - FC Sevilla. Atat de mult m-am bucurat!

Baietii aceia sunt de-a dreptul fantastici! Au invins cu 1-0 in fata unei echipe gigant, in care se investesc, anual, zeci, poate sute de milioane de euro. Mi-au placut atat de mult baietii de la Urziceni care, pana in aceasta toamna, erau pentru mine doar niste ilustri necunoscuti, iar acum s-au transformat brusc in fotbalisti profesionisti. Profesionalism este exact cuvantul care-i caracterizeaza atat pe ei cat si pe Dan Petrescu. Ma uitam la ei ce degajati erau, cum jucau fotbal lejer, de ziceai ca se joaca-n curtea scolii, chiar daca erau dominati de puterea spaniola. I-au tratat pe sevilieni de la egal la egal si iata ca au castigat!

Dar daca m-ati fi vazut cum m-am uitat la meci cred ca v-ati fi prapadit de ras! In timp ce urmaream partida mi-am aplicat masca cu namol pe fata, mi-am dat cu crema organica de trandafiri pe corp si mi-am aplicat masti cu parafina pe maini si pe picioare. Apoi mi-am facut unghii rosii si mi-am aplicat chiar si strasuri! Da, exact fetelor! Avantajul de a fi singura acasa! Daca as fi fost cu Gabi m-as fi uitat doar la meci, as fi injurat, m-as fi agitat si atat. Asa m-am ales si cu un tratament SPA de zile mari ;)

Cred ca o sa ziceti ca am innebunit, dar sa stiti ca eu sunt foarte pasionata de fotbal! Prima data am fost pe un stadion cand aveam 3 ani, in anul 1985, la meciul din Cupa Campionilor dintre Steaua si Honved Budapesta. De atunci nu m-am mai oprit nici pana acum! Daca vreti am sa va mai povestesc din cand in cand cate-o picanterie de prin lumea fotbalului sau despre peripetiile mele si ale Zuzei G de pe stadionul Ghencea.
zuza G spunea...

:))))))))))) chiar m-ai facut sa rad! parca te si vad cu masca pe fata si in timp ce mai ojai o unghie mai incurajai echipa:)))) mi-am amintit de noi cand ne machiam pe Ghencea..Lumea se agita pe acolo sa transmita meciul, sa comenteze din direct la radio sau TV si noi ne machiam si flirtam cu baietii din gazon A :)))

Zuzele spunea...

:))) Ce vremuri!!!! Mai tii minte? Vasiliiiiiii Hamutovski!!!!!!!!!

zuza G spunea...

Apropo, unde s-o mai duce iubitul nostru Walter Zenga ? L-au dat afara de la Palermo :( Tocmai acum cand nascu Raluca si abia isi terminase de mobilat casa cea noua :(

zuza G spunea...

daaaaaaaaaa.. ce-am mai tremurat atunci pe viscolul ala cand s-a amanat meciul. Eram si pline de fitze cu geci pana la buric si plete in vant si afara nu te vedeai de ninsoare :)))

PS: hai ca blogul asta a devenit mess-ul nostru :))

Zuzele spunea...

Da, la Steaua-Villareal :)) Si ce daca drag, suntem la noi acasa, putem vorbi oricat, oricand, oricum :D Doar suntem "mogule", vorba lui Marius :)))

In alta ordine de idei, Walter poate era iubitul tau ca al meu nu era..... era un tip la Steaua mult mai sexos decat el!!! ;) (S)

Butterfly spunea...

Ce imi place de voi cand depanati amintiri, parca sunt eu cu prietenele mele cand ne intalnim si vorbim "de tinerete" :))
Eu nu am vazut meciul dar sotul meu topaia prin toata casa, ma bucur pentru cei de la Urziceni, si ma bucur pentru Dan Petrescu

Zicolorata spunea...

Mai povestiti, mai povestiti ca ne place.

Mai, dar tinctura asta de ardei iute e o adevarata minune! Stiu ca nu o sa ma creada nimeni (decat doar cele care au incercat-o) dar ma dau cu ea de 4 zile si deja mi-a crescut parul cu jumatate de cm, e ceva absolut grozav. Si nu ma insel, se vede diferenta par natural-vopsea.

Pup!

Zuzele spunea...

Si noua ne place de tine!! :) Pai stii, noi doua suntem prietene de mai bine de 20 de ani! Iti dai seama cate amintiri de depanat avem!!!!! :))

Zuzele spunea...

Hihihi, ce ne bucuram, Zicolorata, ca are efect si la tine!! Sa stii ca eu mi-am luat inima-n dinti si am aplicat tinctura direct pe scalp, fara sa o mai diluez. Nu am patit nimic si mi-a fost mai usor sa o folosesc :)

Zuzele spunea...

Zicolorata, sa stii ca si mie mi-e teama sa spun oamenilor ca nu-mi mai cade parul si ca mi-a crescut foarte repede, sa nu ma creada nebuna:))) Da, asa este! Ai mare dreptate si o sa recomand tuturor minunea asta!!!!!

Anonim spunea...

shi mie imi place fotbalul si sa imi fac unghiile si restul chestiilor....

Zuzele spunea...

Thecreatix, Bine ai venit in clubul nostru! :D

Zuzele spunea...

Hihihi, cred ca Hofigal si Dacia Plant vor trebui sa ne dea comision ca le-am crescut vanzarile de tinctura de ardei iute :)))

Anonim spunea...

Zuzele, multumesc frumos pentru sfatul cu tinctura. Tocmai ce mi-am comandat si eu:) Chiar aveam nevoie de o solutie pentru caderea parului si mai ales pt crestere. Eu folosesc bere la clatit si pot sa va spun ca nu-mi mai cade asa mult si in plus parul luceste si capata un aspect foarte sanatos. In legatura cu tinctura insa, voi o folositi zilnic? Si ramane pe cap, nu trebuie clatita? Abia astept sa vina si sper sa aiba acelasi efect si la mine :))) Multe multumiri si felicitari pt site, va citesc zilnic!!!

Zuzele spunea...

Anonim, si noi iti multumim ca ne vizitezi :) Eu am folosit-o zi de zi timp de o saptamana, iar acum, o data la 3-4 zile. Important este ca o saptamana sa urmezi zi de zi tratamentul. Nu, nu trebuie sa te clatesti dupa, tocmai asta e ideea, ca ea sa ramana la radacina parului si sa actioneze peste noapte. O folosesti ca o lotiune tonica dupa ce ti-ai spalat parul. Nu ingrasa parul, nu miroase urat, doar te face sa tusesti atunci cand o aplici :)
Asa cum am mai spus, poti sa imbibi o discheta demakianta sau un puf de vata cu tinctura si sa dai la radacina sau, si mai simplu, faci carari in par si picuri direct acolo tinctura direct din sticluta si apoi masesi bine pana intra in piele. Nu-i nimic daca parul ramane un pic umed, poti sa usuci cu uscatorul eventual. Daca nu-ti place cum iti sta parul, poti sa-l speli dimineata, dar in nici un caz dupa ce tocmai ai aplicat tinctura. Bafta multa!

Zicolorata spunea...

Si eu mi-am facut curaj si de la inceput am aplicat-o pe par nediluata, exact asa cum spui, facand carari. Nu ustura, simti numai cum se incalzeste scalpul. In schimb cu toate ca ma spal bine bine pe maini, e jale daca imi bag din greseala degetele in ochi, asa ca pazea :)

Faza draguta a fost in prima seara cand, cam la o ora de la aplicare, ma pupa iubitul meu pe crestet si deodata incep sa il usture buzele :)) Pe moment i-a trecut orice efuziune dragastoasa :)) Dupa ce l-a lasat usturimea a revenit la sentimente mai bune, dar se ferea de parul meu ca necuratul de tamaie :)

Asadar numai o saptamana trebuie folosita zilnic? Chiar ma intrebam care e regula.

Aimée spunea...

Daca mai laudati mult tinctura asta, m-apuc si eu de ea. :D Mai ales ca, din cate inteleg, n-are cine stie ce efect secundar.

Zuzele spunea...

Crengu, pai daca ai probleme cu caderea parului sau vrei sa-ti creasca mai repede, nu ai decat sa incerci cu mare incredere! Nu uita sa testezi inainte produsul pe o portiune mica de scalp! ;)

Butterfly spunea...

Daca clatesti parul cu bere nu miroase apoi a bere?Interesanta solutia cu tinctura, este de retinut :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru clarificari fetelor! Sunt nerabdatoare sa incep tratamentul. Butterfly sa stii ca si eu ma gandisem la miros, dar din fericire nu ramane pe par. Cel putin mie asa mi se pare. L-am intrebat si pe prietenul meu si mi-a confirmat ca nu se simte un miros neplacut. Iar daca iti este teama poti sa pui putin balsam pe varfuri si sa clatesti inca o data cu apa. Atunci cu siguranta nu vei avea probleme. Succes!

Zuzele spunea...

Iubitelor, nu se clateste parul dupa aplicarea tincturii!! Atentie!! In zilele in care va spalati parul, aplicati tinctura la radacina DUPA ce v-ati uscat, ca si tratament final, iar in zilele in care nu va spalati parul, aplicati normal, inainte de culcare, zic eu. Dar, NU spalati parul dupa tinctura. REPET! Nu miroase urat, nu ingrasa parul, dar trebuie lasata sa actioneze peste noapte. Daca tot nu va place rezultatul, spalati parul dimineata, dar nu imediat atunci dupa tinctura.

Anonim spunea...

Ok Zuza, mersi mult. Am uitat sa mentionez in ultimul comentariu ca ma refeream la bere ca raspuns la intrebarea fluturasului.Va pup!!!

Anonim spunea...

cititi blog-ul intreg, destul de bine

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search