luni, 2 noiembrie 2009

Garcea, asaltat de Craciunite sexy



Ce bine se simte Mugur Mihaescu inconjurat de fete frumoase care il sorb din priviri! Nu ii sunt straine nici acuzatiile de adulter, sotia sa punandu-l la zid in multe randuri pentru ca a incalcat fidelitatea conjugala, dar ce mai conteaza cand viata este asa de frumoasa si-ti pune pe tava orice iti doresti? :) Nu-i asa ca i se citeste fericirea in priviri? Parca este un copil care l-a surprins pe Mos Craciun sub brad :)) Este si un pic imbujorat, dar cred ca a depasit de mult timp varsta la care se rusina cand il privea o fata. Marul din obraji cred ca il are de la prea multa bere Tuborg Christmas Brew pentru ca si el a fost la petrecerea de vineri seara si dupa cum se vede, s-a simtit minunat!

Si acum, momentul sponsorului! :))


Ca si in anii trecuti, alaturi de multi alti europeni, romanii isi vor petrece si de aceasta data sarbatorile de iarna in compania berii Tuborg Christmas Brew, o bere cu gust special si continut de alcool de 5.6%. Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, putin mai tare si mai aromata, cu o culoare brun-roscata, Tuborg Christmas Brew deschide sezonul petrecerilor si al evenimentelor dedicate celebrarii Craciunului. Din primele zile ale lunii noiembrie, iubitorii marcii isi vor putea cumpara berea preferata din toate magazinele din tara care desfac produse ale companiei URBB.


Si anul acesta berea Tuborg Christmas Brew va putea fi gasita pe piata in sticla albastra de 0.33L si doza de 0.5L, precum si pachetele speciale de 6 sticle + 2 cadou, 5 doze + 1 cadou si butoiasul de 5L ideal pentru sarbatori si intalnirile cu prietenii sau familia. Acest sortiment a fost produs pentru prima data in Danemarca, in urma cu peste 27 de ani. in prezent, lansarea simultana a Tuborg Christmas Brew in Romania, Danemarca, Germania, Rusia, si alte tari din Europa a devenit o traditie.


Tuborg Christmas Brew beneficiaza in acest an de o noua campanie de comunicare integrata, cu elemente traditionale pentru perioada sarbatorilor, dar cu o noua abordare, mai fresh si distractiva. Campania are ca in fiecare an o putenica componenta de ATL, iar spoturile TV vor fi difuzate incepand cu 13 noiembrie. Primele baxuri de Tuborg Christmas Brew au iesit pe poarta fabricii Tuborg din Pantelimon in seara de 30 octombrie, iar Caravana a pornit spre 8 dintre localurile bucurestene unde s-a dat startul petrecerilor cu multa bere Tuborg Christmas Brew, Craciunite si premii supriza. Masinile care au facut turul orasului au fost oferite de compania Sixt New Kopel.
yoana spunea...

ai fost fara mine care va sa zica...binee..lasa ca te tin eu minte.no actimel for you tomorrow missy...:P

Zuzele spunea...

:)))) pisi, ai fost acasa vineri seara! ti-am spus saptamana trecuta de party, dar nu am insistat pentru ca stiam ca pleci din bucuresti!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search