luni, 2 noiembrie 2009

Zdob si Zdub, 10.000 de euro sa-ti cante la nunta!



Vineri seara am fost la o mega petrecere in club Spice ocazionata de implinirea a 10 ani de cand exista pe piata Tuborg Christmas Brew. Bere din belsug, dansatoare sexy costumate in craciunite care au incitat partea masculina a petrecaretilor si multa muzica buna. Surpriza serii a fost trupa Zdob si Zdub care ne-a ridicat de pe scaune si ne-a facut sa dansam ca apucatii, cu toate ca ne apropiam cu pasi repezi spre dimineata. Nimeni n-a mai simtit nici urma de oboseala atunci cand au inceput sa cante moldovenii si toata lumea se uita hipnotizata catre scena, atat de misto a fost spectacolul oferit de cei sase. Am inteles de la managerul lor ca au primit 5000 de euro pentru show, insa ar fi meritat mult mai mult.
Totul este live, oamenii aia chiar canta si din voce si din instrumente, stiu sa faca spectacol, stiu sa aduca buna dispozitie si sa incinga spiritele. Au o energie pozitiva pe care o emana si celor din jur, nu au fitze, dar sunt inzestrati cu profesionism cat carul.
Un amic de-al meu care se insoara la vara si-ar fi dorit mult de tot sa-i aiba la petrecere insa pentru asta, tariful se dubleaza, adica ajunge la 10.000 de euro. La prima vedere pare scump, dar daca stai sa te gandesti ca sunt sase oameni pe scena care CANTA si daca stai sa-i compari cu playback-ista Nicola care primeste aproape 3000 de euro pentru o ora de lalaiala falsata la maxim... atunci nu ti se mai pare asa mult sa le dai de trei ori mai mult celor de la Zdob si Zdup.
Butterfly spunea...

Mmmmm, petrecere zici...ce bine suna...imi e dor..:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search