luni, 2 noiembrie 2009

Mircea Badea, suspect de gripa porcina



Iata ce scrie Badea pe blogul sau:


Sunt suspect de gripa porcina. Ma duc acum la spital sa-mi fac testul. Partea nasoala e ca nu pot face emisiuni pana aflu rezultatul. Nici la radio, nici la teveu. Ma enerveaza foarte tare. O sa stau la fereala sa nu mai dau si altora.


Bine pa!

UPDATE: Badea a fost la spital si se pare ca nu ar avea toate simptomele gripei porcine. Maine va primi rezultatul analizelor.


Am aflat si eu ca una dintre cele mai rele si urate fiinte de pe acest pamant, care mi-a facut numai rau la viata ei, ar avea gripa porcina. Imi pare rau sa o spun, dar jur ca am ras cu lacrimi cand am auzit vestea. Cum se numeste gripa unei scroafe? Gripa porcina, nu?
Hai ca am fost rea, dar nu m-am putut abtine.
Butterfly spunea...

Sper ca persoana aceea nu este badea :D, saracu, sper sa nu aiba nimic grav, chestia asta cu gripa porcina nu stiu cum sa o cataloghez, o lasasera mai moale pe timpul verii, si acum dintr-odata toata lumea s-a isterizat, oare nu au facut-o mai devreme ca sa nu afecteze grav turismul?sau acum in sezonul rece a aparut si gripa normala si de aceea, in fine vom trai si vom vedea, sper sa fie la fel ca la gripa aviara, adica mai nimic..

Zuzele spunea...

Da, si noi speram la fel, numai ca din aceasta gripa se pare ca au murit, deja vreo 5.000 de oameni :(
Nuu, persoana aceea e o EA

ina bixade spunea...

asa m-am saturat sa aud de gripa asta porcina, abia scapasem de aia aviara..si suna asa urit, te fac sa te gindesti la porci si la gaini, bine,gainile sint mai dragute, dar porcii nu-mi plac:)

SoSheSays spunea...

Ma sperie cand vad oameni cu masti -baietii se pare ca sunt cei precauti- de protectie anti-microbi la facultate...dar cine stie? Poate ca e serioasa treaba.

Zuzele spunea...

@Ina: La noi acum ii zice mai mult "Gripa noua"
@Frumoasa: Cred ca barbatii sunt mai fricosi si mai ipohondri decat femeile

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search