sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Monica Columbeanu se dueleaza cu Jean de la Craiova


Unde credeti ca sunt eu la ora asta, sambata? La serviciu!!!! Si cum m-am saturat de scris stiri despre FMI si BNR, m-am gandit sa arunc o privire pe site-ul emisiunii “Dansez pentru tine”, sa vad si eu cine a iesit aseara din concurs. Nu de alta, dar am adormit bustean si nu am mai vazut finalul concursului.


Azi am aflat ca Iulia si Kamara au plecat acasa si ca au intrat la duel cine credeti???? Moni Columbeanu si Jean de la Craiova. Cine credeti ca va iesi din concurs? Eu cred ca Moni. Voi? Apropos! Monica ne-a spus ca e cititoare fidela a blogului si ca a votat-o si ea in fiecare zi pe Bubulina la concursul Bebe sanatos!!

Tot uitandu-ma pe site (pentru prima data in viata mea), m-a pufnit rasul citind sterile scrise de PRO-tevisti, in care mai baga ei un picot de scandal, doar doar sa preia ziarele. Ia uite ce stire vad eu pe ziet-ul emisiunii:

“Un alt conflict izbucnit la “Dansez pentru tine” s-a petrecut intre Monica Columbeanu si partenerul ei, Andrei Vlad care a reusit cu dificultate sa se concentreze la repetitii in ultimele saptamani de antrenamente. Ambitioasa si luptatoare din fire, Monica Columbeanu a acceptat cu greu zilele proaste ale partenerului sau si i-a cerut acestuia sa incerce sa se concentreze pentu a nu primi note mici in concurs. Temerile ei s-au adeverit, deoarece la cha-cha, cativa pasi iesiti din ritm le-au compromis coregrafia care le-a adus un punctaj destul de mic. Desi a fost sustinuta de sotul, mama, sora, fiica si cativa prieteni, Monica Columbeanu a primit la finalul emisiunii verdictul ca este condamnata la duel si ca saptamana viitoare risca sa fie eliminata din concurs daca telespectatorii nu o voteaza in proportie mai mare decat pe rivalii lor. La dansul popular romanesc, atata juriul, cat si spectatorii au admirat cununa de pietre, margele si ciucuri pe care a purtat-o pe cap Monica Columbeanu, o adevarata opera de arta din Tara Oasului ce cantarea mai bine de 6 kg si avea in jur de 75 de ani de existenta. “Am luat note un pic mai mici la cha cha, desi la repetitii dansurile ne-au iesit foarte bine, in emisiune…n-am facut pasii pe care ii concepusem la repetitii. Vom munci sa trecem peste duel. Noi am repetat, ne-am straduit, se poate intampla oricui sa aiba un moment de cadere. Vom repeta foarte mult, ca totul sa ne iasa perfect. Nu ne-a certat Caprioara asa mult, desi sincera sa fiu cand am iesit din scena, nu prea aveam curaj sa o porivesc in ochi…” a marturistit Monica”.

Fantasctic, nu? Maine parca vedem in ziare: Monica Columbeanu s-a certat cu partenerul de dans! Ce credeti ca nu or sa fie si unii care or sa muste stirile PR-istice???
Lovely spunea...

Imi pare rau de sndra si jean..sper sa treaca de duel!

Zuzele spunea...

da, si eu sper la fel!

Suri spunea...

Sunt preferatii mei de asemenea, dar parca vad ca unu' dintre proteveisti va castiga, ar fi pacat ....

Butterfly spunea...

Stai linistita ca Moni a spus la Maruta ca s-a certat cu ala, focul e pus mai demult, i-a spus aluia la repetitii ca el vrea numai faima si ca vrea si el sa dea interviuri, ca se roaga de ea sa il scoata si pe el in fata...:))
Sper sa treaca Jean de duel, sunt foarte simpatici amandoi

Zuzele spunea...

Dragele mele, se pare ca toate avem aceleasi gusturi. Butterfly: Cine mai? Taranusul ala vrea si el sa fie vedeta??? :))))) Ma amuza teribil faza asta :)))) Amaratul de el......

Anonim spunea...

Deci ce titlu avem in Click? :))) Monica si-a facut retardat partenerul sau ceva de genul :))) Ce penibil... A spus: "Nu eu sunt retardata, ci tu esti retardul" de unde putem concluziona ca el a folosit primul replica asta... Sau macar se puteau interesa inainte sa publice tampenia aia, poate chiar e adevarat, dar daca da, sa demonstreze! Penibili!
In alta ordine de idei si eu sper sa mearga mai departe Jean, desi am inceput s-o simpatizez si pe Monica, este o doamna in comparatie cu Zavoranca, Bahmuteanca & Co, plus ca desi nu este ea prea talentata, munceste f mult pt. a compensa asta, insa partenerul ei suckssss....

Gina

Zuzele spunea...

@Gina: da, partenerul ei zici ca e un maimutoi impaiat. Plus ca are fata de sectant, dintr-ala care vine pe la usi cu carti :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search