marți, 3 noiembrie 2009

Tendinte 2010 in coafura cu hairstylistul Mihaelei Radulescu

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Cornel Saru este unul dintre reperele artistice in domeniul coafurii din Romania. Este hairstylistul multor vedete autohtone pentru ca a absolvit renumitele academii Toni&Guy si Vidal Sassoon. De peste 8 ani de zile se ocupa de podoaba capilara a Mihaelei Radulescu si el este cel caruia i se datoreaza toate laudele pentru coafurile divei. Mihaela a fost cand bruneta, cand roscata, cand satena, creata sau cu parul drept, cu breton sau fara, insa de fiecare data a aratat excelent. Pentru ca vrea sa-i invete si pe altii din secretele unei coafuri de nota zece, Cornel conduce o echipa de traineri la Academia "Keune International", o scoala profesionista  de hair style -- Scoala de coafura Cornel Saru.
Noul spatiu de training se afla in zona Unirii, pe Bulevardul Natiunile Unite nr. 3 (langa blocurile Gemenii). Cursurile se impart in 3 module a cate 4 luni si jumatate fiecare, iar modulul de baza costa 1100 de euro.
Desi este plina criza financiara, "femeile trebuie sa ramana frumoase si profesionistii trebuie sa stie meserie", sustine Alexandru Cotolan, actionar majoritar Keune Romania. Investitia de 150.000 de euro se preconizeaza a fi amortizata in 3 ani.

Cat despre tendintele 2010 in materie de coafura si culoare, Cornel ne-a spus ca se poarta foarte mult culorile tari, precum adica negru albastrui, roscat aprins, dar in egala masura si cele naturale daca se potrivesc foarte bine trasaturilor fetei si scot in evidenta ochii si nuanta pielii. De asemenea, se poarta bretonul asimetric si buclele. El spune ca, indiferent cum ar fi coafat parul, trebuie sa aiba un aspect ingrijit. Desi unii o sfatuiesc pe Monica Columbeanu sa renunte la freza de maicuta si sa se tunda "la moda", Cornel ne-a spus ca ar fi cea mai mare greseala pe care ar face-o. "Monica arata foarte bine asa cum este si sub nici o forma nu-i recomand sa se vopseasca. Are un par natural foarte sanatos si o prinde de minune aceasta coafura. Este foarte tanara si nu i-as recomanda o tunsoare sofisticata!".

Spre exemplu, pe mine (ochi verzi, piele un pic bronzata) m-a sfatuit sa ma vopsesc saten inchis si sa-mi tund bretonul mai scurt si asimetric- intr-o parte mai scurt, iar in alta mai lung. Freza asta o am si acum, insa mi-a cam crescut destul de mult parul, dar mi-am facut programare si maine merg la el la salon sa ma transforme in diva. :)
oana spunea...

Poza cu Cornel e luata din Gandul, nu-i asa? Am recunoscut-o imediat, eu fiind autoarea articolului respectiv. Mi-a facut mare placere sa-l cunosc in 2007 pe Cornel, e un om deosebit, un profesionist, am ramas impresionata de cata pasiune pune in tot ceea ce face. Ma bucur ca l-ati readus in discutie.

Elena spunea...

Zuzelor, mi-ati dat o idee foarte buna cu articolul vostru despre keune si ieri am fost si eu la salon. M-am tuns la o fata cu ochii albastri. Superb!!! Sunt foarte multumita. M-au gasit de clienta!
Voi v-ati facut ceva la ei pana acum?

Zuzele spunea...

Oana: Da, este un mare profesionist!

Zuzele spunea...

Elena: Srios??? Ne bucuram nespus sa auzim ca articolul nostru a avut efect si ca esti foarte multumita.
Da, am fost si noi azi. Eu (O) m-am tuns fff putin pt ca vreau sa-mi las parul lung si mi-am facut un breton asimetric, iar Zuza G s-a tuns bob si ii sta excelent!

Anonim spunea...

SI EU VREAU SA MERG! M-ATI FACUT CURIOASA! VA OMOR DACA MA DEZAMAGITI :))

Zuzele spunea...

Anonim: Ma intai du-te si vorbim dupa :)

SoSheSays spunea...

Foarte interesant multumim pentru articol.
Adevarul e ca Monica are un par superb nu stiam ca nu e vopsita. Am vazut-o de aproape si da, arata bestial.

MS spunea...

Eu sunt fan Salon YOKO , cat despre Cornel Saru este jumatate din inima salonului . Felicitari si mult succes cu noul proiect :) !!

Anonim spunea...

e super tare Cornel Saru...a fost si la iasi la Cristina Mistreanu...super tare...lucreaza numai cu produse de calitate ...mie una imi plac cele joico..bafta..poop

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant

Diana spunea...

Hai sa va dau vestea! Cornel nu mai lucreaza la Memories il gasiti acum la Studio Eleven pe Bd Dacia. Il gasiti de acum la telefonul 0720585330. Va pup
Apropo salonul este foarte misto, cochet, curat si primitor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search