marți, 24 noiembrie 2009

Scrisoare catre Mihai Bendeac


In fiecare zi citesc cu mare placere scrisorile lui George Stanca din ziarul Click! Daca ieri scria despre cat e de frumoasa Marilena Nitu, afirmatie care nu se prea pupa cu gusturile mele, azi a scris o scrisoare cu care sunt de acord in totalitate. Aceleasi ganduri mi le-am mai impartasit si eu de mai multe ori pe acest blog, dar evident, nu la fel de frumos ca domnul Stanca. Mai jos va las sa va delectati cu o scrisoare de-a lui George Stanca adresata lui Mihai Bendeac:

"M-ai stresat cu semnale; asasinai netmondul, banal, ca un „infractor artistic", fără humor. Dădeai comunicate, bombardai populaţia, cu plecarea//trădarea ta; nu spuneai nimic, o poantă, ceva.

Aşteptam, recunosc, produsul tău cu setea din deşert. Big fââssss! Disperat, te-ai filmat singur în timp ce făceai amor cu iubita. Mai de jos - să nu zic jegos - lucru, n-am întâlnit decât la fanţii onanişti care se laudă că au avut-o "şi pă-aia".

La mână! E imoral. Şi exhibiţionist. Ţi-o zice unul care nu e cruce de-nchinat. Nici cabotin nu eşti. Cabotin, de geniu!, era Puiu Călinescu. Eşti doar un brigand care împrumută, compilează idei, imagini, ipostaze. Nu ai nimic original, oricât ai geme şi te-ai screme.

Vrei audienţă cu orice preţ, asta e; ţipi stresant nu amuzant; te-ai băgat la Badea să iei rating; că are!; l-ai luat pe Negru, eşti un soi de halitor de aureole. Compilator. Nu creator. Până şi titlul ăla, „în puii mei" l-ai răptuit.

Ai personaje ţigani, ciordite de la Gyuri Pascu, soldaţi furaţi de la „Pierduţi în NATO", scenete de la F. Călinescu; fă, nene, şi tu ceva original. Ia un trunchi de idee şi dezvoltă-l.

Ai un talent - că ai! - haotic şi mimetic. Imiţi: Vadim, Piersic, cazuri uşoare, dar nu vei fi cvasiperfect ca Dragoş Stoica.

Vrei să zvânţi tot: rating, succes, gagici, recorduri, descoperiri geografice; ai inventat roata, acidul dezoxiribonucleic, kinolinoxikirizin şi hexametilendeteraminul, tu eşti bendeacul primar, enzima embrionul. Eşti pă dracu. Eşti Bendeaka Kaka makka. Fii tu însuţi, la naiba-n puii mei!

George Stanca"


PS: Punem pariu ca micutul (Bendeac) nu va gusta pamfletul lui Stanca si va sari la gatul lui cu jigniri??

In caz ca nu stiati, micul/marele/celebrul/telentatul actor Mihai Bendeac a intrat in silentio stampa! Oh, da! Ati citit bine! Atat de deranjat este domnul actor cu "d" mare si "a" mare incat nu vrea sa mai auda de presa vreo 7 luni de acum incolo si apoi inca 7 si inca 7.... ce-ar fi daca ar disparea cu totul si ar trai in liniste si pace la umbra unui nuc batran depaaarte de tot ce inseamna mass-media.
Mda...nu inteleg cum de a prins un asemenea tupeu cand el este un nimeni. Se vrea un nimeni nebagat in seama. Nimic mai simplu. Stai linistit, pisi, ca nu te asalteaza nimeni cu interviuri, cu telefoane, paparazzi nu-si pierd timpul cu tine. Relax si trezeste-te odata din vis ca in lumea reala nu esti Oprah si nici Tom Cruise.

Cititi si cuvintele lui Bendeac desprinse de noi muritorii de pe blogul/jurnalul sau:

"Incepand de azi, pe o perioada de 7 luni (pana in iunie anul viitor) sa nu mai fac nicio declaratie in presa, sa nu mai dau niciun interviu, sa nu mai particip ca invitat la nicio emisiune de televiziune si sa nu mai discut in public despre viata mea personala. Dupa aceste 7 luni e mai mult ca probabil ca voi continua cu alte 7… Si tot asa.".

V-a amuzat ceva mai tare decat asta in ultimele....7 luni? Pe mine nu! Cred ca daca spunea pitzi Laurette ca este virgina, tot n-ar fi provocat atata greata si dispret ca vorbele pretiosului Bendeac. Nu sunteti si voi de parere ca insasi litera B din alfaBet vine de la Bendeac? Sunt convinsa ca atunci cand deschizi DEX-ul la "geniu" este tocmai poza lui :)) Sau...ma rog...asta isi imagineaza el!

Pai cu ce tupeu poti sa spui asa ceva cand inainte de debutul emisiunii sale de pe Antena 1, actorul cu "a" mare si-a facut singur poze din care vroia sa se inteleaga ca executa un sex oral pe cinste --desi sunt convinsa ca nu are astfel de preocupari--- unei domnisoare. Vorba lui Stanca, era disperat sa-si promoveze revenirea in TV. Recunosc faptul ca mi-a placut individul asta cand era la Mondenii, dar acum il consider un imbecil fara margini. Nu stiu de ce nu mai pot sa-l sufar. Poate din cauza arogantei sale...

Ah! si mi-am adus aminte. A declarat intr-o emisiune la Nasul ca este pur si simplu exasperat de paparazzi care sunt tot timpul pe urmele sale!!!! De fiecare data cand vede o lumina in noapte, a ajuns sa creada ca este blitzul unui fotograf :)))))) hhahahahhahah!!! Va dati seama ca Monica Bellucci mananca nestingherita prin Bucuresti, iar marele Bendeac nu se poate usura dupa un gard ca il fileaza paparazzi. Cred ca a luat-o pe urma lui Zamfir care este convins ca il urmaresc serviciile secrete si CIA vrea sa-l asasineze, iar FBI vrea sa-l foloseasca pe post de cobai dupa ce l-au rapit extraterestrii :)))

Eu zic sa ne adunam fratilor si sa protestam la Casa Poporului, sa-l rugam insistent pe domnul Bendeac sa iasa din tacerea mieilor...sa raga din nou ca un leu, sa ne bucure cu vorbele sale si sa ne incalzeasca sufletul cu vocea lui duioasa. Bendeaaaaaaaaaaaaaac!!!!! Bendeaaaaaaaaaaaac!!!! Te rugam, te imploram, nu ne lasa ..nevorbiti!!!! Nu mai avem cu ce sa umplem ziarele!!!! Nu mai avem subiecte pentru rubrica INTERVIU cu o VEDETA!!!!! intram in faliment!!! Indura-te de noi!!!!!
Anonim spunea...

"pisi", am impresia ca ti-e frica sa nu-ti ia bendeac titlul de "nimeni", stai linistit/a ca tu il depasesti (din pacate nu intr-un sens pozitiv). alte ocupatii decat preocuparea asta exagerata de vietile altora mai ai ?=))

Zuzele spunea...

cu siguranta ca mai avem! asa ca, draga anonimule -cum altfel?- poti sta linistit!

ionica spunea...

bendeac, marsh la cotetz! nu te mai suporta nimeni!

Anonim spunea...

zuzelor frumoaselor, aici nu sunt deloc de acord cu voi.

unu la mana, lui george stanca i-ash sparge dintii cu ranga, nu il suport pe libidinosul asta cum critica el vedetele, actorii si cantaretii de la noi.

dar tu cine esti, ma?

imi pare rau ca nu sunt vedeta, sa scrie despre mine si apoi sa ii tai degetele unul cate unul cu cutzitul.

priviti un articol delicios a lui radu despre george stanca. e gretos, dar de o gretzoshenie eliberatoare.

http://futezatorii.ro/revista-compresei/scrisoarea-lui-mefistocle-pentru-%e2%80%9cscrisorile-lui-stanca%e2%80%9d_1031.html

Butterfly spunea...

Nici mie nu imi place noua realizare a lui Bendeac, si eu ma asteptam la ceva grandios dupa cata publicitate i s-a facut, singura emisiune din care am vazut franturi a fost una in care jucau ei moartea bunului simt, vreau sa spun, fara nici o exagerare ca au facut sceneta atat de exagerata incat m-a apucat plansul, pentru ca imitau perfect o inmormantare si parca aveam un deja vu pentru ca avusesem de curand o inmormantare, si nu era nimic amuzant in sceneta lor...(poate eram eu vulnerabila) oricum parca nu mai sunt deloc amuzanti

Anonim spunea...

Stanca un mare ziarist,talentata,un mare om .Bendeac un om mic ,la fel de mic cum a fost si pana acum ,aproape......un nimeni!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search