luni, 23 noiembrie 2009

Pe vremea cand Raduleasca fuma ca o serpoaica...



Orice om mai greseste in viata. Nu ne nastem invatati si important este ca niciodata nu e prea tarziu sa ne intoarcem pe drumul cel drept..:) Hai ca parca tin prelegeri in fata detinutilor abia eliberati din puscarie :)
De fapt, vroiam sa ajung la Mihaela Radulescu si ale tineretii sale pacate. S-a tot vorbit despre ea si s-au insirat vrute si nevrute despre ea, ba ca a fost amanta nu stiu cui, ba ca din simpla secretara a ajuns ditamai vedeta, ba ca ii luceau ochii cand vedea un barbat cu bani... Nu pot sa ma pronunt in nici una din aceste acuzatii pentru ca pe vremea aia, ma jucam cu papusile!
Si ce daca Raduleasca ar fi facut toate acele chestii de care este acuzata acum? Cu totii am fost sau mai suntem tineri si rebeli si mai gresim... Mai nasol este atunci cand unele domnisoare si-au spalat pacatele pe parcurs, ba chiar au facut in asa fel incat ele sa se evapore, iar acum nu mai recunosc nimic din ceea ce au facut si au pretentia sa fie numite "doamne". Accept ca niciodata nu este prea tarziu sa te schimbi si accept si inteleg si vorba "nu ma intreba cine am fost, intreaba-ma cine sunt". Decat sa traiesti toata viata in pacat si sa nu regreti nimic din cele comise cu sau fara buna stiinta, mai bine sa te schimbi si sa incerci sa te disociezi de fosta/fostul "TU".

Si ce mai conteaza daca Raduleasca fuma ca o serpoaica si inchidea petrecerile din baruri, daca acum face campanii anti-fumat si nici o petrecere nu incepe fara ea??! Si ce mai conteaza daca Raduleasca a avut o viata dezordonata, daca acum si-a ordonat-o in functie de cea a fiului sau?!
Ce m-a surprins pe mine cel mai mult la pozele astea doua este felul in care arata Raduleasca pe vremea cand NU era diva. Desi era cu 10 ani mai tanara, priviti ce piele ofilita avea, ce machiaj ieftin si ce coafura de 2 lei. M-au surprins foarte tare si sprancenele care lipseau aproape cu desavarsire. Parea ca n-a mai dormit de 3 zile, obosita, ofilita, plictisita, nefericita, "je m'en fish"-ista... Desigur, nici banii de acum nu-i avea, nici cele mai luxoase clinici de infrumusetare nu vizitase si nici nu lasase mii de euro pe la clinicile estetice.



Acum are 40 de ani, dar arata muuult mai bine decat atunci! Are pielea curata si luminoasa, sprancene (tatuate) perfecte, buze perfecte, nas perfect, pometi perfecti si, in general, totul este perfect. Bineinteles ca perfectiunea asta a costat-o si o costa scump, dar acum are de unde da. Are si un iubit tinerel, traieste o poveste de dragoste ca-n adolescenta, iar asta reprezinta un izvor de vitamine pe care banii nu-l pot cumpara.
Ah! si era sa uit! S-a lasat si de fumat...


sursa foto: Gardianul
Anonim spunea...

ce fata avea..ziceai ca e luata de pe centura

Anonim spunea...

voi suntei nebuni?! atunci arata beton, acum are pozele facute pe calculator dar daca o vedeti in persoana va speriati(zici ca are 60 de ani)Parintii lu' Dani nu o suporta ca Dani nu a mai trecut deloc pe acasa de cand e cu Raduleasca.

Zuzele spunea...

nu e adevarat! eu am vazut-o live de multe ori si arata impecabil. Are trasaturi foarte frumos definite, o piele de bebelus si un corp traznet! acum 10 ani arata ieftin

Butterfly spunea...

Mie nu imi place de ea nici acum, nici atunci, dar v-am mai spus asta...:D, nu mi se pare ca si-a facut ordine in viata, mi se pare mai aiurita ca niciodata, chiar daca s-a mutat acolo cu copilul.

Anonim spunea...

subscriu Butterfly intru totul

Anonim spunea...

poate persoana care a scris asta are nevoie de un control oftalmologic urgent. unde vezi tu totul perfect si operat? are acelasi nas urat dintotdeauna, neoperat!

Zuzele spunea...

Mihaela si=o operat nasul in America. Fosti colegi de la Duminica in familie ne-au spus chestia asta!

Butterfly spunea...

Am observat ca operatiile la nas nu sunt prea reusite, mai ales la cei de la Frumusete pe muchie de cutit, foarte putine operatii au fost reusite la nas, probabil nu se poate sa taie mai mult de frica sa nu le cada nasul ca raposatului Michael, daca Mihaela si-a operat nasul, nu a fost un rezultat prea stralucit :D

Anonim spunea...

raposatul michael are 5 operatii, nu una. se vede ca nasul nu e operat oricine v-ar fi spus:))

Zuzele spunea...

Anonim, nu a spus nimeni ca are Michael o operatie si nu 5. In schimb, Mihaela are cel putin una la nas.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search