miercuri, 9 decembrie 2009

Are 72 de ani si 38 cm in talie!!!


















Supranumita "regina corsetelor", Cathie Jung a intrat in Cartea Recordurilor ca femeia cu cea mai subtire talie din lume. Va vine sau nu sa credeti, americanca de 72 de ani masoara 38 de centimetri in talie!! Talia ei nu poate fi, sub nici o forma invidiata si, in loc sa starneasca admiratie, nu reuseste decat sa provoace greata si dezgust! In puii mei, cum ar spune Bendeac, cum sa arati fratioare asa?????

Parca este extraterestru sau, in cel mai bun caz, ne-am putea gandi ca pozele sunt modificate in Photoshop.Dar nu, nu este asa! Ar mai exista si varianta ca babutza sa sufere vreo malformatie la nivelul taliei sau cine stie ce boala, insa nici varianta asta nu sta in picioare. De la o varsta foarte frageda, Cathie a purtat in permanenta un corset foarte stramt care nu i-a permis sa se dezvolte normal. Rezultatul este unul dezastruos!

Nu vi se pare?























Victoria spunea...

Ceva asa sick n-am mai vazut de mult. Cum Dumnezeu se suporta femeia asta?! Mie imi intoarce stomacul pe dos, e de o hidosenie rar intalnita... Nu zic nu, o talie frumoasa e importanta, dar asa ceva, brr, jur ca ma ia cu fiori. Bine macar ca e departe de mine :-) si sper sa ramana pe acolo :-) Iti dai seama cum ar fi s-o vezi pe madam "live"?

ColourMePretty spunea...

fix de dubiosenia asta ziceam pe blogul vioricai,cred...uite una cu care nu as vrea sa seman chiar daca e slaba :))
Nu am sa inteleg in veci de ce si-ar dori cineva sa arate in halul asta si cum i-au supravietuit organele presiunii corsetului cand alea pe timpuri abia reuseau sa stea cateva ore cu el fara sa lesine.

Butterfly spunea...

Eu credeam ca si-a scos cateva coaste, ca am mai auzit de nebune care au facut asta pentru a-si miscora talia, dar din ce era corsetul ala din fier?:d Oricum oribil rezultatul, ai impresia ca se rupe

Roxanici spunea...

brrrr!!! am vazut si eu reportajul cu ea la o ora tarzie in noapte si imi era frica sa adorm :).
oricum, cred ca nevasta lui David Beckham e invidioasa.
Va pup fetelor si va doresc inspiratie!

DCTiron spunea...

Dacă n-ar avea sâni ai zice că are un posterior şi în faţă :)))

ColourMePretty spunea...

nu va luati de victoria b ca mie chiar imi place...dar de la gat in jos :)))

Zuzele spunea...

fetelor, si eu sunt pentru talie de viespe, dar nici chiar asa! Doamne fereste! Yakkkkk! Cred ca ar fi o adevarata experienta sa o intalnesti in carne si oase! Nu mi-as putea reveni mult timp in urma unui asemenea cosmar :))
Trebuie sa recunoastem ca in rest arata foarte ok, mai ales pentru varsta ei! Ar fi o femeie foarte sexy daca ar avea si in jurul taliei vreo 30 cm in plus!
Curios e ca ea este foarte mandra de felul in care arata si isi pune in evidenta talia in absolut orice tinuta! E clar ca femeia are ceva pitici la mansarda! :P

Ciresica cu numele de MaMeMiMoMu spunea...

credeam ca sunt singura ingrozita de tipa asta. sa mor de nu m-am gandi la baba cloanta cand am vazut-o prima data...groaaaznic!
si mai infiorator este faptul ca barbatul ei o place mai mult asa :|

SoSheSays spunea...

Oribil.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search