miercuri, 23 decembrie 2009

Ciobanu si iubitul lui s-au iubit 3 zile la Inter, dar au "uitat" sa plateasca!














Cred ca
sunteti la curent cu povestea de dragoste pe care o traieste creatorul de moda Razvan Ciobanu pentru ca revistele colorate abunda de informatii despre viata privara a vedetelor. Desigur, nu mai este o noutate pentru nimeni ca designerul este gay si ca are un iubit englez, Gareth Easter. Foarte bine, sa fie sanatosi si sa se iubeasca pana la adanci batraneti, insa, recomandat a fi, sa mai si achite costul camerei de care se folosesc pentru asta, mai ales ca nu reprezinta o avere. Din surse foarte sigure, am aflat ca zilele trecute, Ciobanu a inchiriat pentru trei zile o camera la hotel Intercontinental din Bucuresti unde s-a cazat cu iubitul lui venit din Anglia special pentru el, numai ca a "uitat" cat a stat acolo si a platit numai o noapte. Poate ca pe Ciobanu l-a atins criza financiara si a incercat sa economiseasca cei 200 de euro pe care ii datoreaza si acum hotelului, insa trebuie sa-i spunem "Rusinica, Rusinica, Rusinicaaaaaaaa!!!!". In prag de Craciun te-ai gandit sa dai o teapa financiara, mai Razvanel? Cert este ca cei de la Inter sunt foarte suparati si sunt hotarati sa nu lase lucrurile asa. Au de gand sa-l caute pe Ciobanu si in gaura de sarpe pentru a recupera paguba.
Anonim spunea...

ce libidinosi sunt

yoana spunea...

fiecare are dreptul la fericire..si orientarea sexuala nu ar mai trebui sa fie nici tabu si nici pedepsita de cei din jur..libidinosi??probabil pentru ca nu se vede cu vreo pitzipoanca plina de silicon..rusine ca nu a platit toata suma datorata hotelului dar in rest ma bucur pt el..
@ zuzele sarbatori fericite si numai bine...pupici dulci

Zuzele spunea...

@Sweet Ioana: Darling, nu te inscrii in concurs? :)

mihai ene spunea...

aoloooo...sper sa nu vad cu ochii mei 2 barbati cu limba-n gura ca nu stiu ce fac... sa-si tina pentru ei gesturile astea..tandre...si sa nu ma oripileze pe mine. Ciobaneeeeeeeeeeee, plateste-ti ma datoria! N-ai bani? gagica=mea tocmai si-a luat rochie de revelion de la tine cu 1000 de euro. asa ca ai bani, zgarcitule!

yoana spunea...

@ mihai ene: si pun pariu ca in cv-ul tau scrie ca esti open-minded...pai mai bine ai modifica repede si ai scrie plin de prejudecati..
@ zuzele: inca imi mai storc neuronii pt mesajul unic si castigator al concursului vostru:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search