marți, 1 decembrie 2009

De la YODA

Iata ce am gasit pe blogul lui YODA ! Foarte adevarat, dar foarte trist! Si mai trist este ca multi nu vad asta!







YODA spunea...

Daca orice alt candidat ar fi facut asta era aruncat la puscarie fara judecata, era terminat. Asa basescu face ce vrea ca deh poporu' tine cu el.

Zuzele spunea...

Yoda, ia sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca Obama sau Angela Merkel, de exemplu, ar fi lovit un copil.... Esti constient ca acele imagini ar fi inconjurat planeta si ca s-ar fi lasat cu repercursiuni??? Bill Clinton a facut si el o felatie si a facut valva mondiala, dar daca ar fi lovit cu dosul palmei vreun pusti.....

Creatrixa spunea...

Tu frumoaselor,

1. Clinton nu a facut o felaţie. I s-a făcut o felaţie. de către o femeie. obviously.

2. Faza cu pumnul lui Băsescu pe obrazul copilului este un trucaj de joasă speţă. Care se poate face si pe laptop. Toata lumea ştie că este editare in program video, ba chiar o editare foarte slabă. Copilul "lovit" are acuma 15 ani si a zis "pâna si eu pe laptop pot face aşa ceva"- Come ooon, zuzelor, toată România ştie de "farsa" asta.

Zuzele spunea...

Creatixa, multumim pt corectare!!! Am scris gresit, intr-adevar...lui Bill Clinton i s-a facut o felatie ca da o facea chiar el, acea stire inconjura de o suta ori planeta, nu doar o data :))))

zuza g spunea...

Creatrix, faza cu pumnul lui Basescu chiar NU este un trucaj! Nu am de gand sa ma contrazic aici pentru ca este destul de clar. Daca pumnul era o facatura, cum iti explici reactiile celor din jur? Cum ar putea fi ele trucate? Uita-te cu atentie la reactia barbatului de langa copil. Este socat de ceea ce s-a intamplat si se uita cand la copil, cand la cretinul care l-a lovit.
Cand despre copil, acesta a recunoscut initial ca DA, a fost lovit in urma cu 5 ani, iar mai apoi, daca ai fi ascultat toate interventiile lui si ale mamei lui, au dat de inteles ca au fost amenintati. Poate nu stiu ce amenintari au primit cei care au semnat articolele aparute. Daca ei, oameni in toata firea, cu oarecare relatii au fost amenintati cu moartea si santajati, imagineaza-ti ce i-au putut spune unui copil de 15 ani.
Situatia este mult mai complicata decat pare. Trebuie doar sa ai ochi sa vezi!

Creatrixa spunea...

zuzo g, eu nu stiu care este adevarul. nu lucrez in presa si nici macar nu stau in bucuresti. dar ca om simplu ce sunt, am obs. 2chestii:

1. dupa "lovitura" copilul radea. come on, se vede clar ca radea.

2. am oaresce experienta in editare video, de aia zic ca e un trucaj. shi in trucaj nu e o palma, ci un ditamai pumnul. si atuncia de ce radea copilul?

dar astept sa vad ce mai descoperiti voi. pup.

zuza G spunea...

Creatrix, nu stiu daca ai primit vreodata vreo palma, ori din partea parintilor, ori a altcuiva. Pe mine m-a lovit tata o data cand eram mica. Mi-a dat o palma si m-a surprins foarte tare pentru ca noi ne intelegeam foarte bine. L-am enervat o data foarte tare, am urlat la el, l-am jignit, nu mai stiu. Cred ca eram clasa a cincea. Si mi-a dat o palma si m-am uitat fix la el pentru ca nu-mi venea sa cred ce facuse si apoi am ras. Stii de ce? Din mandrie! Nu vroiam sa-si dea seama ca m-a durut ceea ce facuse sau ca ma deranjase in vreun fel. Vroiam sa inteleaga ca sunt puternica si ca nu ma atinge sub nici o forma palma lui.
Profesorul psiholog Hanibal Dumitrascu spune ca rasul afisat de copil dupa lovitura primita este un fel de act de bravura, in sensul ca putin ii pasa ca a fost lovit. Exact asta am simtit si eu!
Verisorul meu, dupa o bataie zdravana pe care i-a aplicat-o o data maica-sa, alerga prin curte cu lacrimile siroind si ii tremurau buzele de durere, dar el striga: mamico, sa stii ca nici nu ma doare! Hahaha...nu ma doare deloc! Si incerca sa rada, dar ii tremurau buzele.
Gandeste-te la un copil sarac, simplu, care fusese bagat in seama de insusi presedintele tarii, omul la care se inchinau toti cei din jurul lui! el, un copil simplu, fusese ridicat pe scena de EL. Iti dai seama ce mandrie era pe el si cum s-a simtit. Iar mai apoi, tot EL l-a atins...desi cu un pumn.. Copilul radea pentru ca nu vroia sa afiseze slabiciune, durere.
Copilul a recunoscut familiei la momentul acela ca a fost lovit, dar nimeni nu l-a luat in seama. Pentru ca nu era posibil ca PRESEDINTELE sa-l atinga pe el, copilul sarac, al nimanui.
Poate nu-ti dai seama ce interese sunt la mijloc, ce miza e in joc. Copilul a fost amenintat atat el, cat si familia lui si neamurile lui. Si-au schimbat declaratiile din frica pentru viata lor! Crede-ma ca stiu foarte bine cum stau lucrurile! Nu am pretentia sa ma crezi, nici macar nu ma cunosti, dar am pretentia sa incerci sa vezi dincolo de aparente.
Ai vazut reactia initiala a lui Basescu??? NU a spus "nu l-am lovit!". El a cautat motive care sa scuze ceea ce facuse. TU daca ai fi fost in situatia lui ce ai fi zis, daca te-ai fi stiut nevinovata??? Eu as fi sarit ca arsa de la inceput si mi-as fi sustinut nevinovatia atunci, nu peste 3 ore.
Daca cineva ti-ar spune ca ai furat dintr-un magazin si ti s-ar aduce drept marturie o filmare video, ai spune: pai daca nu era nici un paznic in preajma.... iar apoi ai aparea peste 3 ore si ai spune...eu nu am furat niciodata in viata mea!
Sunt multe lucruri de spus si concluzia este una singura: A mintit cu nerusinare si, in ipocrizia grosolana care il caracterizeaza, vrea sa fie crezut!

victor spunea...

Super tareee

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search