miercuri, 30 decembrie 2009

Diafilmele copilariei noastre! Enjoy!





















Zana Lacului





Pescarul cel vesel





Zdreanta





Pentru Ursul pacalit de vulpe, intrati aici

Pentru Alba ca Zapada, intrati aici

Pentru o documentare ca la carte despre tot ce inseamna diafilmele, intrati aici
Anonim spunea...

eu inca le mai pastrez la loc de cinste"diapozitivele"..au fost deliciul copilariei mele..ce timpuri!:))chiar vorbeam zilele trecute cu sora mea k de craciun mereu priveam toate diapozitivele,si erau intr-un numar destul de mare-30daca nu ma insel,dar niciodata nu ne-am plictisit de ele..intr-o perioada invatasem tooooate replicile si organizam"piese de teatru"cu ajutorul lor..frumos..mult mai frumos decat un film pe laptop;))

Zuzele spunea...

wow, esti o fericita, Raluca! te invidiez ca mai ai diafilme! Eu mor de oftica pentru ca nu le mai am. Aveam o colectie impresionanta, numai ca mama a hotarat, acum multi ani, ca a venit timpul sa ma scape de ele :((( si le-a facut cadou unor verisori care nici nu erau in faza de proiect pe la Revolutie. Normal ca nu le-au apreciat si probabil ca nici nu le mai au si imi pare atat de rau! :(

ColourMePretty spunea...

si eu le mai am...o cutie plina,era scopul fiecarei iesiri cu parintii...nu ma intorceam acasa fara un diafilm,ma tavaleam daca nu-mi luau.:)) Plus ca era concurenta cu prietenele,cine isi lua prima ceva nou...dar oricum de multe ori le vedeam impreuna.Si mai am si discurile cu povesti pt pick-up,uite ca acum ma gandesc daca mai functioneaza aparatul ca tare mi-ar placea sa reascult cate ceva.

Zuzele spunea...

fetelor, poate ne intalnim si facem party in pijamale si ne uitam la diafilme :)

Zuza O spunea...

Da, facem. Aduc si eu diafilme ca inca le mai am. Harap Alb era preferatul meu!!!

Zicolorata spunea...

Wow, ce amintiri mi-ati trezit! Eram disperata dupa ele, aveam o colectie intreaga si urmaream in fiecare zi la librarie si la jucarii sa vad daca nu mai apare unul nou. Pe diafil am vazut prima data "Descult" si tin minte si acum cat de impresionata si speriata am fost, obisnuita cu povesti frumoase, a fost ceva iesit din comun. Sunt convinsa ca mama inca mai are cutia pe undeva foarte bine pusa.

Anonim spunea...

Daaa, frumoase momente am mai trait cu diapozitivele astea....

Raluca Octavia spunea...

O ciorbita de varza acra, ceva?
Daca faceti maine petrecerea in pijamale...vom papa...lapte cu cereale!
Pup.

Anonim spunea...

am si eu si pick-up,placile nelipsite tot la loc de cinste...ma anuntati si pe mine in caz k se intrevede la orizont acest"famous"party!!!pupicurici..

Zuzele spunea...

da, raluca baby! Cu siguranta te vom anunta si pe tine! :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search