marți, 15 decembrie 2009

Ninge!!!!!!!!!!!!!


Ma bucur ca un copil mic de prima zapada! De dimineata mi-am lipit nasul de geamul rece si nu mai imi venea sa-mi deslipesc privirea de la fulgii mari de zapada. Si ca sa va rasfat un pic, va ofer, in dar, o melodie de suflet pentru suflet :)




Raluca, iata si melodia ta! :)

ColourMePretty spunea...

pune-ti o dorinta,asa-mi zice mama cand se intampla ceva pentru prima data pe anul in cauza. Zapada, aparitia unor fructe...

zuza g spunea...

ce frumoasa e piesa! Pe ea a dansat Anca "valsul miresei" :)

Zuzele spunea...

Ia auzi domnule!!! O insemna decembrie ceva pentru ea sau doar asa ca e kinki? :))

Zuzele spunea...

Gata, mi-am pus! :)

Raluca Octavia spunea...

Si la noi a nins, atat de frumos, si Gaza mea s-a intins pe spate,si era atat de bucuroasa.
Va trimit si eu o melodie de suflet, pe care o cantam la serbari, cand eram mica.
http://www.youtube.com/watch?v=Qvwoh80sfX4

Raluca Octavia spunea...

Nu-i frumos?

Marius Dragomirescu spunea...

@Raluca Fabia, nu credeam ca esti atat de sentimentala. Imi vine sa plang de fericirea tristetii care iti domina cu caldura al tau suflet de gheata.

Zuzele spunea...

Marius, acum cand incercam sa ma impac cu tine si sa uitam rautatile spuse saptamana trecuta, tu te iei absolut gratuit de prietena noastra, Raluca Octavia. Am purtat suficiente discutii cu Raluca incat sa-mi dau seama ca nu are sub nici o forma un suflet de gheata. Nu este nici trista, nici nefericita, nici insensibila. Nu o transforma intr-o CLaudie Balan ca nu este cazul :)
Doar pentru ca nu-l divinizeaza pe marinar nu inseamna ca este un om de 2 lei, ba din contra!
Fii si tu mai bun ca vine Craciunul, la naiba! :)

Marius Dragomirescu spunea...

Nu as vrea sa se interpreteze faptul ca eu o cred pe Raluca Superb un om de "2 lei" si nici sa o "transform" in Claudia Balan. Ba din contra...sa stiti ca eu am o parere buna despre Claudia Balan (ati crezut ca despre Raluca?)...imi pare un om sincer si sentimentalist si sunt convins ca si Claudiei i-a placut prima ninsoare, ba chiar a impresionat-o!
Raluca Yeti, se poate exprima open mind in stiulul ei oricand, fara a-mi cauza mie migrene. Deci...Raluca Skoda: scrie tot ce vrei,dar...stii ce scri?

Anonim spunea...

daaa este f frumos ce se intampla afara.esti cam dusa cu capu putin daca inca asculti peter pann si etc...si cealalta melodie nu o tradeaza pe raluca mititica de ea:))) semnat:anonimii=sorin 2 buc=laur

Anonim spunea...

Mai,Marius, vezi ca "scri" e de fapt "scrii"

Zuzele spunea...

Sorin+Sorin+Laur, nu va luati de Raluca baby ca nu stiu ce fac cu voi! :) Voi sunteti dusi cu capul! Nu ma provocati ca poate va fac vedete!:)))

Marius Dragomirescu spunea...

De obicei NU ma adresez "anonimilor", dar de aceasta data se impune exceptia. Intr-adevar corectura ta la adresa mea este pertinenta, astfel ca se scrie corect:"scrii" si nu cum am scris eu. Am puterea sa recunosc propia-mi greseala. Greasala este generata de doua posibile cauze: m-am grabit si am omis sa "bat" un "i" la final, ori sunt agramat. Alege varianta cea mai probabila. Dar tot atat de probabil este,draga Anonimule, ca nesemnandu-te cu un nume real sau macar cu un "nick-name" cu care te poti identifica ori esti asexuat (fiind anonim/a) ori esti neidentificat...ori esti un cititor consecvent caruia ii lipseste sangele din veioza si se ascunde sub masca anonimului, ori ai votat cu Geoana! Din cele 4 variante care este cea corecta? Iti voi raspunde sincer daca iti vei declina identitatea,stimate/stimata ilustre/ilustra necunoscut/a.

Claudia Balan spunea...

Asa este Marius, mi-a placut enorm prima ninsoara. Exceptand faptul ca nu aveam cizme de iarna,eram urcata pe niste tocuri, iar afara era viscol. In rest, mi-am facut bradutul, iar sarbatorile de iarna chiar ma emotioneaza. Apropo, Marius, unde ai disparut?Nu ai mai dat nici un semn. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Va pup, zuzelor

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search