duminică, 10 ianuarie 2010

Amintiti-va de-un "carcotas" !



In noiembrie 2009, pe fostul nostru blog, divedecarton, zuza O scria o povestioara dintr-o vacanta petrecuta in Bulgaria, unde s-a intalnit cu regretatul Toni Tecuceanu, "carcotasul" care a plecat mult prea devreme dintre noi! :(
Iat-o, daca doriti sa va amintiti de el!


Recent am fost intr-un week end in Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Lux, comparativ cu Romania! Am stat la cel mai frumos hotel din cate am stat vreodata (Grand Melia Hermitage, fost Kempinski), unde am beneficiat de o camera de printesa. Pacat ca personalul hotelului nu s-a ridicat absolut deloc la nivelul frumusetii locatiei!!! Nesuferiti, pana te serveau cu o cafea se racea, nu stiau sa salute, ziceai ca sunt toti angajati la vreo bodega din Eforie Sud!


Pacat, mi-am spus, bucuroasa, totusi, ca nici la bulgari nu e totul absolut perfect..... Intr-o zi eram la piscina uriasa a hotelului, iar langa mine facea plaja tipul de la Carcotasi care il imita la perfectie pe Adrian Nastase. Imi cer scuze, dar nu stiu cum il cheama. Era foarte haios, dar si gras, pe masura... Mai jos va las sa va delecti cu niste poze de la vecinii nostri..... Iar pentru background, pot spune ca Nisipurile de Aur este o statiune foarte frumoasa, situata la circa 80 de kilometri distanta de Vama Veche si la vreo 20 de kilometri de Balchik, unde merita sa ajungeti macar odata in viata!

La Nisipuri nu e ca in Romania, sa vezi terase sau restaurante si sa zici "Hmmmm, parca aici nu m-as risca sa mananc!". Nu, acolo totul este renovat si frumos! Chelnerii ii cunosc de la o posta pe romani si cand ii vad li se adreseaza direct in romaneste. La terase si la plaja preturile sunt la fel ca la noi, deci nu are rost sa va impui capul cu cat costa o cola sau o pizza.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search